• 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[300L] Wilczek i przyjaciele w nowym domku

Nie wiem kiedy to się stało, ale wiem, że sumik ciągle pracuje na baty u wilka , a ten pozwala sobie na coraz więcej. Czasami wyrywa mu żarcie z pyska Wink

No i efekty tak jak na zdjęciu, a z drugiej strony dwa ślady kute... Wink Ogólnie w zbiorniku wesoło się dzieje. Np. dzisiaj podczas karmienia wilk chwycił stynkę, którą wyrwał mu sum i zgubił uciekając na czym skorzystał Polypterus Wink łykając w pośpiechu Big Grin
Sum rośnie jak szalony swoją drogą Cool

Channidae-Wasze ryby są dla moich pokarmem

Moje filmy

możesz jeszcze powiedzieć jakie masz oświetlenie?
Fajny jest klimacik Wink

Hmmm, oświetlenie jest standardowe wromaka... nie mam pojęcia ile wat. Rośliny niewymagające rosną spoko, tyle wiem.

Moje filmy

Kilka nowych fotek baniaka i ryb
Akwa sobie elegancko zarasta valisnerią, dodałem troszkę pistii i obniżyłem poziom żeby sobie ładnie rosła, w sumie nic wielkiego nie zmieniałem oprócz przestawienia korzenia po lewej. No i fotki mego predatorium Big Grin

Jak widać blizny po zębach wilka jeszcze się nie zagoiły... W sumie sytuacja się pogorszyła, bo jakoś Clarias i wilczek przestały się tolerować od czasu kiedy sum zaczął się panoszyć i wyrywać Erythrinusowi pokarm.

Pozdrawiam Dawid N

Moje filmy

piknie Tongue

Wpędzasz mnie w paranoje Bartek, już myślałem, że dwa razy wrzuciłem fotki Big Grin

Moje filmy

Troszkę grzebałem przy baniaku i oto tego efekty.

Moje filmy

No już myślałem że olałeś nasze forum dawno nic nie wrzucałeś ;]. Akwa jak zwykle super

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

akwarium bajka, bajka ze stworami Wink

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

E tam olałem, zwyczajnie nie chcę zawracać Wam za często głowy Big Grin
Baniak sobie żył własnym życiem, nic nie ruszałem, nic nie dodawałem, liście się rozpadły, rośliny rozrosły wiec przyszedł czas na zmiany Wink Pytanie brzmi tylko czy dobre... Rano zauważyłem u wilka porwaną płetwę grzbietową i nie wiem czy to gałęzie czy sum. Jeśli gałęzie to nie jest to koniec zmian w baniaku, jeśli to druga opcja to sum by gorzej wyglądał od wilka po takich zaczepkach...
Właśnie, mam problem z sumem... Podczas karmienia dochodzi do awantur, próbuje odbierać pokarm wilkowi i kończy się to dla niego ostrymi batami, a to płetwy poszarpane, a to łeb rozwalony, wąs urwany, rany kute, szarpane... Jeżeli nie wytrzymają ze sobą jeszcze 2 miesięcy do czasu aż sum dostanie własne oczko Wink będę zmuszony go oddać. Nie mam już w tym mieszkaniu gdzie postawić nawet tych 50l na te dwa miesiące. Eh, nie spodziewałem się, że tak szybko urośnie.

Wieczorem dodam zdjęcie całego baniaka od frontu.

Pozdrawiam Dawid N

Moje filmy

Skocz do: