09.03.2009, 18:47
Adamas1 napisał(a):Stodoła:Jaki był wasz najbardziej dziwny sen?, ja miałem baaardzo dziwny sen... śniło mi się że byłem u dziadka, blisko starej stodoły, z kumplem chcieliśmy się dostać do środka, weszliśmy, skakaliśmy ze snopków, potem przyszedł dziadek i dostałem kijem beisbolowym lanie... dziwny sen? hehe, nigdy taka sytuacja nie miała miejsca, a jednak taki sen miałem...
pełna - wielki zysk, bogaty ożenek lub wysokie stanowisko
pusta - zawiedzione zamiary, troski, nieporozumienia, przykrości.
Pozwolić się uderzyć - doznajemy przykrości, szoku, wypływających z zachowania kogoś z naszego otoczenia
Snopek ? symbolizuje pragnienie ustanowienia trwałych, poważnych więzów (rodzinnych, miłosnych, przyjacielskich, zawodowych, towarzyskich) Odnosi się do sfery myśli, pragnień.
Dziadkowie ? Zmagać się z problemem spadkowym, cechą charakteru, wadą lub zaletą fizyczną, umysłową, kwestią sumienia lub psychiki
(źródło : ?Wielki sennik uniwersalny? Lucille Tanguay )
No to teraz myśl co to może oznaczać

-papla131- napisał(a):ja miałam taki sen że było sobie akwa takie malutkie a tam pływała jakaś miniaturowa płaszczka, mini razbora i mini samiec bojownika...do tego akwa miało sam piasek...jeszcze kilka takich ziwnych snów z akwarium miała
Akwarium :
niezbyt korzystna sytuacja uczuciowa, lęk przed zaangażowaniem się w nowy związek
* z rybami, płazami - szczęście
* wypełnione wodą i pływającymi w niej rybkami ? zapowiedź pomyślnych losów, realizacja zamierzonych celów
(http://www.senniczek.biz/Akwarium,1148.html)
Sama miałam wiele dziwnych snów, ale nic nie przebije mojej koleżanki która urodziła trzy łyse koty które wypełzły z dżdżownicy