27.12.2008, 17:53
maja napisał(a):Piotrek, ukłon w twoją stronę za fajną fotorelację, to rzadkość na tym forum. Zafundowałeś więc piękną lekcję dla wielu użytkowników, mam nadzieję, że będzie kontynuowana kolejnymi aktualizacjami.
No co tu dużo gadać, akwarium profesjonalnie wystartowane, korzeniska ostre, zapowiada się ciekawie a na pewno bardziej drapieżnie i dziko niż widziałam w innym twoim zbiorniku.
Z przyjemnością pooglądam "rozwój wypadków", jest się od kogo uczyć.
Pozdrawiam.
Dzięki za miłe słowa
postaram sie w miare regularnie odświeżać swój temat
Rzeczywiście poprzenia aranzacja w 325-tce była bardziej nastawiona na holendra.. "beauty of the marsh" ma być zobrazowaniem japońskiego rozlewiska-bagna
serce rodem z bagna w akwarium już jest - drewno
Furion napisał(a):Jestem strasznie ciekaw planowanej obsady
Planuje jakieś stadko fajnych rybek wpuścić.. może te same co w poprzedniej aranżacji.. ze 100 neonów simulans
co do krewetek to amano - tez ze 100nefrete1 napisał(a):Widać bardzo profesjonalny start. Oprócz nakładów finansowych widać, że masz cel i wizję, oraz wyczucie. To chyba nie pierwsze Twoje akwarium?
Będę tu często zaglądać
No rzeczywiście to nie moje pierwsze akwarium
na innych fiorach mój nick to "jeden" - ale nie podoba mi sie, dlatego teraz mój nick to dymek
apri cort napisał(a):Przepiękne, naprawdę super! Zazdroszczę wyczucia smaku, profesjonalnego szkła i sprzętu i w ogóle... ja się przymierzę do nature, gdy w totka wygram
Dzięki
nie musisz wygrać w totka, wystarczy że zastosujesz sie do przysłowia "grosz do grosza a bedzie kokosza"