19.12.2008, 15:57
No widać że jak cię trochę pomęczyć to zaczynasz konkretnie i treściwie odpowiadać . Gdybyś zaczął tak na samym początku to całej dyskusji pewnie by nie było. A co do pytań to fakt faktem że czasem ich zrozumienie czy odpowiednie sformułowanie nie jest rzeczą łatwą i nie każdemu to wychodzi a mało jasna odpowiedz jeszcze ten bałagan powiększa .
A z odpowiedzi Rafała to ja bynajmniej zrozumiałem że zdrowiej dla biednego welonka będzie jak nie wyłączy tego filtra na noc . A to chyba w dużym uproszczeniu koleżance proponowałem .Więc dla zakończenia dyskusji proponuję zakończyć temat stwierdzeniem że
Filtr ma chodzić cały czas a co najwyżej dla wyciszenia można wyjąć rurkę do napowietrzania .
Zgoda ?
A z odpowiedzi Rafała to ja bynajmniej zrozumiałem że zdrowiej dla biednego welonka będzie jak nie wyłączy tego filtra na noc . A to chyba w dużym uproszczeniu koleżance proponowałem .Więc dla zakończenia dyskusji proponuję zakończyć temat stwierdzeniem że
Filtr ma chodzić cały czas a co najwyżej dla wyciszenia można wyjąć rurkę do napowietrzania .
Zgoda ?
Młode ampularie do oddania !!!