19.12.2008, 13:40
andrzejkowac napisał(a):Kończąc ten temat chciałbym jeszcze zapytać kolegę gdzie można zobaczyć jego akw i poczytać o sposobie jego prowadzenia .J żeby nie było że nie szukałem znalazłem tylko dwa twoje tematy w Hyde Parku
Nie rozumiem, czemu się tak irytujesz, wracając do filtracji każdy z nas przedstawia własne doświadczenia Twoim zadaniem jest wyłonić te, które najbardziej są według Ciebie najodpowiedniejsze. Odpowiadając w tym czy w innych tematach robię to ściśle do podanych faktów. Nie pisze o filtracji w zbiornikach o kontrolowanym przerybieniu, roślinnych itp. Podtrzymuje swoje zdanie, że w tej sytuacji nie wahałbym się wyłączyć filtra. To czy ktoś się z tym zgadza czy nie jest mi to obojętne, ponieważ Ci, co mają odmienne zdanie nie zrobiliby tego zarazem są i tacy, którzy się nie znają, więc robiąc coś, czego nie są pewni nabierają doświadczenia. Wtedy właśnie mogą napisać czy dana metoda sprawdziła się czy nie. Trzeba byłoby być idiotą, aby robić wszystko z godnie z zaleceniami forum, pozostaje jeszcze literatura inne źródła wiedzy wtedy właśnie robimy analizę własnych postanowień. Kolego, czego ty oczekujesz? Pisałem Ci czytaj to nie boli potem próbuj eksperymentuj a na koniec sprzeczaj się. Masz własne zdanie szanuje to
Lecz nie oczekuj abym myślał podobnie jak ty.Jeżeli dla kogoś jest problemem wyłączenie filtra w akwarium z jednym welonem to niech tego nie robi, napisałem tylko, że nie wahałbym się tego zrobić. Czy to coś złego? Spróbuj sam a się przekonasz czy można czy nie. Pamiętaj że pomijam fakt dlaczego ktoś miałby to zrobić.
Wracając do moich tematów, usunąłem wszystkie było ich około 20 włącznie z prezentacją własnego zbiornika. Jeżeli tak bardzo Cię on interesuje mogę wstawić go ponownie

P.S Mniej się irytuj kolego, święta nadchodzą czas wybaczania i pojednania. Życzę Ci, aby nauka przychodziła Ci z łatwością abyś rozumiał wszystko, co inni starają się Ci się przekazać, także dużo zdrowia i pogody ducha zadowolenia z pobytu na forum śle Ci, bumboo