15.11.2008, 14:44
maciej68 napisał(a):Proszę, wyjaśnij mi jeszcze, co to znaczy, że we Wrocku można kupić rybki "na placu"? Macie jakąś ogólnie dostępną giełdę akwarystyczną?
PS. Nadmieniam, że niebawem pogadamy o oświetleniu akwarium, szykujcie się psychicznie do tego tematu, gdyż naczytałem się różnych fanaberii...
PS3. Nadal nie wiem czy stosujecie przerybienie w celach antykoncepcyjnych.
Maciek
We Wrocławiu jest jedna giełda akwarystyczna, na której sprzedawane są ryby jednego gatunku pakowane np. po 30 szt., i tam raczej nie bywam, zaopatrują się tam sklepy, można także kupić wszystko, co jest związane z akwarystyką itp. Drugim miejscem gdzie można kupić ryby od hodowców jest plac przy ul. Robotniczej, jeżeli Ci to coś mówi
i tam właśnie ryby sobie wybierasz na sztuki tworząc własną obsadę.PS.2 To nie fanaberie, tylko podstawa w prezentacji Twojego baniaka, świetlówki są tak samo ważne jak żwir, kamienie czy inne element ozdobne. Pokusiłbym się o napisanie że są ważniejsze niż cała wspomniała reszta.
Co do PS3. to przerybienia nie stosuje się w celach antykoncepcyjnych tylko raczej w zaniku agresji?