06.11.2008, 23:38
dr.puniszman napisał(a):malawi nie malawi aby utrzymała z 300kg żywej (i nie zywej) masy![]()
Wiece co podoba mi sie to forum jest takie lajtowe
Utrzyma nawet i więcej, i jest BARDZO malawi :-) A forum jest kapitalne, bo i forumowicze są kapitalni :-)
buziaczek555 napisał(a):Ładna szafeczkatylko mi się jakoś bardziej czarne podobają
Mi się bardziej bukowa pasuje do reszty mebli, a stosowne rury nawiązują tematycznie do moich stojaków pod kolumnami głośnikowymi :-) Ta sama średnica nawet nie mówiąc o kolorze, może Wromak też produkuje podstawki pod kolumny?
Jokeru napisał(a):Nie wiem. Chwalić się będziesz akwarium, a nie szafką prawda? W sumie pod 450l mam szafkę w kolorze olchy. Pod paletami w kolorze sosny. Szafka jak szafka
Eh, będę się chwalił wszystkim po kolei. Bo się cieszę że już mam szafkę, a miał ją dopiero przynieść Gwiazdorek :-) (A to wszystko przez Jokeru, dzięki za doping i motywację). Akwarium będzie w przyszłym tygodniu, Fluval pewnie też.
A właśnie. Wszyscy się tu chwalą jakie to oni mają akwaria, a nikt nie chwali się szafką pod akwarium. A z tego co wiem, to niektórzy własnoręcznie wykonali taką szafkę. Niech pokażą, chętnie pooglądamy, Bumboo :-)
Maciek
--- Biegnie biegnie łoś, ma przypięte coś ---