06.11.2008, 21:59
maciej68 napisał(a):Ja myślę że troszkę przesadzasz. Owszem, jesteś jednym z moich guru, należysz do elity forum, jesteś naczelnikiem TWA, masz niezaprzeczalnie ogromną wiedzę i doświadczenie, masz rewelacyjne, pozbawione jakichkolwiek wad akwarium.... Ale zrozum, że my, szaraczki, właśnie staramy się czegoś dowiedzieć. Od takich jak Ty. Myślę że nawet więcej niż 80% baniaków ma źle dobraną obsadę, ale również przekonany jestem, że dzięki forum, dzięki Tobie, 90% właścicieli tych 80% baniaków już o tym wie, bo przecież zawsze rzetelnie i konstruktywnie formułujesz krytykę, i że korzystają z Twoich rad, i że starają się coś z tym zrobić. I przekonany jestem o tym, że nikt, spośród tych, którzy skorzystali z Twoich cennych rad nie ma najmniejszego zamiaru wracać do etapu kuli. Powiem więcej, chyba nikt, kto poświęcił ciut więcej czasu, niż tylko chwilkę, lekturze tego forum, nie ma już zamiaru dalej trzymać rybek w kuli, lub też do kuli wracać. Tak więc wybacz, że w świetle powyższych moich przemyśleń odebrałem Twoją wypowiedź w kwestii zakupu kuli i robienia zdjęć rybkom w kuli na pokaz, jako drwinę.
I proszę skończmy dyskusję i o kulach, i o mutacjach, bo chyba już niczego więcej nowego do tego tematu nie wniesiemy.
Maciek
Zaskoczyłeś mnie tą wypowiedzią, jest w niej tyle dyplomacji że jedynym moim pragnieniem byłoby abyś szkolił tych prostaków z rządu. Wiesz dla czego piszę tak dużo w Twoich tematach, bo umiesz słuchać i jesteś wyjątkowo inteligentnym osobnikiem. Wiem że przesadzam, wiem także że kule są złe. W brew pozorom nie piszę tego żeby to promować. Wczytaj się głębiej w sens tych wypowiedzi w połączeniu z przebywaniem na tym forum odpowiedniego czasu a stwierdzisz że tak na prawdę nie o to chodzi. Kolego pewnie że jesteśmy po to aby pomóc, nie krytykuje nikogo za błędy, sam je popełniam. Wiem jedno takie osoby przywracają mi wiarę w istnienie takiego forum, jest tu wiele Takich osób jak Ty co pozwala przetrwać ciężkie chwile

Pozdrawiam bumboo