26.08.2008, 10:22
Co to znaczy, że bardzo niewielka ilość soli nie zaszkodzi zbrojnikom? Czy chcesz przez to powiedzieć, że Sera Bactopur zawiera w swoim składzie sól? Sorry, że tak drąże temat ale jestem zupełnie zielona w kwestii akwa. Dopiero się dokształcam w tej dziedzinie. Preparatu jeszcze nie mam, dzisiaj powinnam go dostać, więc nie znam składu.
Czy myślisz, że kąpiel krótkotrwała pomoże welonkowi? Objawy wskazują na kłopoty z pęcherzem pławnym i wszystkie inne sposoby o których przeczytałam na forach nie zadziałały. Pozostaje jeszcze Sera Baktopur albo penicylina krystaliczna. Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły?
Czy myślisz, że kąpiel krótkotrwała pomoże welonkowi? Objawy wskazują na kłopoty z pęcherzem pławnym i wszystkie inne sposoby o których przeczytałam na forach nie zadziałały. Pozostaje jeszcze Sera Baktopur albo penicylina krystaliczna. Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły?
Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.