20.05.2008, 12:18
Wiesz Legolas kobieta powiedziała CI prawdę i trzymam jej stronę. Ciężko, żeby w zoologicznym mieli oczko wodne. W centrum handlowym widziałem w sklepie zoologicznym karasie w plastikowym pojemniku o pojemności ok 200l, a obok stał kubełek i filtrował wodę. Nie każdy sklep może sobie jednak na coś takiego pozwolić. Weź też pod uwagę ile by kosztowała Cię ryba gdyby zapewnili takie warunki rybom jakie byśmy chcieli. Przy okazji większość osób z tego forum ma gorsze warunki niż sklepy zoologiczne.
WERWOLF zgadzam się z Twoją opinią. Najgorsze są sieci sklepów zoologicznych w centrach handlowych, marketach, etc. W tych małych sklepikach pracują często osoby, które się tym pasjonują. Jednak zawsze można się nadziać. Kilka razy trafiłem na sprzedawcę, który po prostu powiedział, że nie ma pojęcia..
WERWOLF zgadzam się z Twoją opinią. Najgorsze są sieci sklepów zoologicznych w centrach handlowych, marketach, etc. W tych małych sklepikach pracują często osoby, które się tym pasjonują. Jednak zawsze można się nadziać. Kilka razy trafiłem na sprzedawcę, który po prostu powiedział, że nie ma pojęcia..
Masz pytania - 600-717-223
gg: 6643531
http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl
Piszę poprawnie po polsku