30.01.2015, 23:25
(30.01.2015, 16:24)tokatoka napisał(a): Ani adwokat, ani drugie konto (zresztą skąd taki pomysł- masz jakieś doświadczenia z pisaniem samemu do siebie?). Po prostu dziwią mnie takie insynuacje, że ktoś podbija sobie licznik. Tole nie wstawia takich uśmieszków ani krótkich komentarzy jakoś nagminnie a nawet jeśli w tym wypadku Ci to przeszkadza to zawsze możesz to zgłosić. Nie tłumacz się głupio, że skomentowanie nabijania postów cokolwiek wnosi bo tak nie jest. Wywołuje dokładnie taki sam efekt do którego się czepiasz czyli podbija licznik. Ktoś wstawił uśmieszki, Ty to skomentowałeś i poza tym, że licznik u obu osób się podbił to nic się nie zmieniło. W mojej opinii ten licznik nie jest do niczego potrzebny i mógłby wcale nie istnieć.
A tak dla przykładu po co był Twój ostatni post w tym temacie: http://www.akwaswiat.net/showthread.php?...%C4%85zuje ?
Może też to podczepić pod nabijanie postów? Stwierdzasz jakieś oczywistości zupełnie bez potrzeby. Śmieszy mnie jak ktoś ma pretensje o to co sam robi. Taką wypowiedź można by pod każdym tematem dodać.
Dzięki lepiej bym tego nie ujął
(30.01.2015, 19:11)stefan85 napisał(a):(30.01.2015, 16:24)tokatoka napisał(a): Ani adwokat, ani drugie konto (zresztą skąd taki pomysł- masz jakieś doświadczenia z pisaniem samemu do siebie?). Po prostu dziwią mnie takie insynuacje, że ktoś podbija sobie licznik. Tole nie wstawia takich uśmieszków ani krótkich komentarzy jakoś nagminnie a nawet jeśli w tym wypadku Ci to przeszkadza to zawsze możesz to zgłosić. Nie tłumacz się głupio, że skomentowanie nabijania postów cokolwiek wnosi bo tak nie jest. Wywołuje dokładnie taki sam efekt do którego się czepiasz czyli podbija licznik. Ktoś wstawił uśmieszki, Ty to skomentowałeś i poza tym, że licznik u obu osób się podbił to nic się nie zmieniło. W mojej opinii ten licznik nie jest do niczego potrzebny i mógłby wcale nie istnieć.
A tak dla przykładu po co był Twój ostatni post w tym temacie: http://www.akwaswiat.net/showthread.php?...%C4%85zuje ?
Może też to podczepić pod nabijanie postów? Stwierdzasz jakieś oczywistości zupełnie bez potrzeby. Śmieszy mnie jak ktoś ma pretensje o to co sam robi. Taką wypowiedź można by pod każdym tematem dodać.
a po to ten post (jezeli juz musze ci tlumaczyc skoro nie zalapales) ze autor dostal porade i sie wypial na forum. ni me ni be nie wiadomo czy mialem racje i pomoglem czy glopoty napisalem. inni tez sie pocili i w sumie guzik wiemy czy cos wiemy. milo by bylo zeby ktos czasem napisal czy porady pomogly, sam moglbym zweryfikowac czy sie moje pisanie na cos przydalo i czy pomysl sie sprawdza czy szkodzi i szukac czegos innego. strasznie mnie wkurza jak ktos sie rejestruje dostaje pomoc a potem nawet nie napisze jak to wyszlo. swiata nie zmienie, raz napisalem post zaczepny ze moze sie domysli ale efekt widac -0 odpowiedzi a tylko kolejny obronca ucisnionych sie mnie czepia jeszcze za to. a co do wiedzy to moj ostatni post wniosl informacje o uzytkowniku forum i owszem, mniej czy wiecej uzyteczna jest bo zawsze warto wiedziec z kim sie ma do czynienia. dzwi tylko to za zadalem pytanie jednemu a rzuca sie drugi.
moja opinia ze Tole marze dla mazania bo licznik go kreci. jak sie nie zgadzasz to twoj problem.
z mojej strony koniec dyskusji, nie zmuszaj mnie do dalszego "podbijania", napisze cos niemilego i po co nam nerwy o malolata?
Uwielbiam jak wszyscy rzucają się że jesteśmy małolatami. Wyszło na to że kurka i tokatoka to 12 latki a ja małolat może 8 lat co ? Nie pojmuje takiego toku rozumowania tak jak z tym licznikiem
450L Pielęgnice Zebry i Żółw Czerwonolicy
300L Malawi + rośliny
283L Ogólny hodowla żyworódek i ampularii
144L Krewetkarium
30L Raki Marmurkowe