31.10.2012, 12:23
(31.10.2012, 10:02)bartosz napisał(a):(31.10.2012, 07:51)Dawid N napisał(a): W sumie nie było widać ile tego syfu było na dnie, ale oprócz torfu, jak lałem herbatę z kory dębu razem z korą, więc miejscami w dołkach nawet i 1 cm się zbierałonapewno jak coś bede kupował to będe szedł w tym kierunku cos innego nie znow neonek cz mieczyk rozumiesz chce cos nowego a jak jestem u siebie w sklepie to mam w czym wybierac![]()
Obecnie szukam jakiegoś drapieżnika jeszcze do nich, tylko nie wiem na co mam się zdecydować. Parachanny nie mam gdzie wpuścić, bo w sklepie są przecinaki po 4cm, są też clariasy batrachusy tej samej wielkości, więc wszystko za małe. Może uda mi się gdzieś jakiegoś green terrora znaleźć lub pawiooką w stosownych wielkościach to kupię. Ewentualnie jeszcze jednego Polypterusa.
Bartosz, wilczka to ja tyle wczoraj widziałem co przy karmieniu więc się mocno zastanów, nie każdemu to odpowiada. Najlepiej próbować go z czymś łączyć w dość sporym litrażu, ewentualnie taki aranż w którym byłby cały czas widoczny
To ja bym się długo nie zastanawiał
Jeśli masz wilki do wyboru to bierz jakiegoś, sp. Peru są fajne, podobne wielkością jednak troszkę ładniejsze lub red/rainbow
Ewentualnie jak masz jakieś większe akwa o dnie 120/150x50 to Hoplias malabaricus by się nadawał
a jaki to już Twój wybór.