polecam filtr aquael turbo 500 sam używam ,trochę robi zamieszaniaale jest bardzo skuteczny zamienia wodę po 7 godzinach od ew. bardaszki w krształ.(ryby walczą z prądem wody)ale trochę sportu im się przyda
do dobrej żywej kolacji:żywa ochotka,tubifex.Rybki: skalar,para prętników,para gupików,para remirez,para danio, kiryśnik i glonojad w 45 litrach, napowietrzanie akwa brzęczykiem aquael AP 100 7H/24,nie ma zupy rybnej, każda para ma swój rewir,zwłaszcz p.remireza,dwa razy tarło remirezek w ciągu miesiąca ,część kupił ode mnie sklep akwa w piasecznie bo tu mieszkam,temp 26 stopni.polecam każdemu.aha rośliny kryptokoryna,wgłębka,mech jawajski,hygrofilia tajlandzka-lubi nawóz tropical aqua plant 3 krople na 3 dni.czekam na odzew.piszcie
remirezki lubią dużo kamieni płaskich,dobrze napowietrzoną wodę,trą się chyba w nocy bo nie zauważyłem tego w dzień, hmm jak więszość z nas
25 stopni i 4 godziny/24h napowietrzania.rodzice skutecznie bronią gniazda,ale u mnie trzeba było przenieść samca do 12litrów, samiec lepiej opiekuje ikrą niż samica dziwne
akwa filtrowane przez hanza hj-311b i brzęczyk ap100 aquael.wyłowiłem samca a te niemowlaki już szukały pożywienia.
do dobrej żywej kolacji:żywa ochotka,tubifex.Rybki: skalar,para prętników,para gupików,para remirez,para danio, kiryśnik i glonojad w 45 litrach, napowietrzanie akwa brzęczykiem aquael AP 100 7H/24,nie ma zupy rybnej, każda para ma swój rewir,zwłaszcz p.remireza,dwa razy tarło remirezek w ciągu miesiąca ,część kupił ode mnie sklep akwa w piasecznie bo tu mieszkam,temp 26 stopni.polecam każdemu.aha rośliny kryptokoryna,wgłębka,mech jawajski,hygrofilia tajlandzka-lubi nawóz tropical aqua plant 3 krople na 3 dni.czekam na odzew.piszcieremirezki lubią dużo kamieni płaskich,dobrze napowietrzoną wodę,trą się chyba w nocy bo nie zauważyłem tego w dzień, hmm jak więszość z nas
25 stopni i 4 godziny/24h napowietrzania.rodzice skutecznie bronią gniazda,ale u mnie trzeba było przenieść samca do 12litrów, samiec lepiej opiekuje ikrą niż samica dziwne
akwa filtrowane przez hanza hj-311b i brzęczyk ap100 aquael.wyłowiłem samca a te niemowlaki już szukały pożywienia.