10.01.2012, 01:56
(09.01.2012, 23:26)pegieo napisał(a):(09.01.2012, 23:19)michnik napisał(a): nie trzyma się bojków 1+1 ponieważ samiec zamęczy samiczkę, zawsze przynajmniej 1 samiec na 2 samiczki
To ja wiem, tylko problem w tym, że nie sposób je dostać. Znalazłem jedną, więc wziąłem, znajdę drugą i też kupie. 60L jest dla nich, niech się chowają :].
Nie interesuję się, czasem podpłynie do jednej, ta się speszy i ucieknie. Ale panuje względny spokój i harmonia.
Babaulti a co byś zmienił? Nie studiowałem florystyki i potrzebuję radMnie tez cos nie pasuje, tylko co zmienić?
Hmmm...z tymi bojkami to jest tak: Jak będzie cała trójka, zapowiada się "krewetki-the end". Niestety są to straszne łasuchy, u mnie w 80l harem urządził robalom istny pogrom. Ja juz na pewno nie zrobię haremu bojowników. Ale piszę tylko dla przestrogi, zobaczymy jak to się u ciebie rozwinie.
Jeśli chodzi o aranżację- chyba najbardziej w oczy rażą te... jak to się - orzechy na to mówi? No to te orzechy z wielgachnymi liściami daj do jednego kąta. A najasa (drobnolistne przed kokoskiem) właśnie na środku by lepiej się prezentowało. Oczywiście to tylko taka moja sugestia