19.03.2008, 12:04
bumboo napisał(a):agcia napisał(a):Wiesz co bumboo ja też ci coś napiszę: Jeśli masz zły humor idź postrzelać na strzelnicy, albo rozwal dzbanek o ścianę, bo to dla ciebie jedyne dobre zajęcie w nerwach. Obrażasz użytkowników forum w dość dziwny sposób. AHA A FORUM ZDAJE MI SIĘ JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCENIAMI. Ja się pytam o dużo rzeczy? OWSZEM. A ty niby jak zaczynałeś?
Czytałem, czytałem i jeszcze raz czytałem wiesz, co to znaczy?. Czytaj,szukaj wszystkie problemy masz podane jak na talerzu wystarczy troszkę wysiłku. Zadawać pytania oczywiście możesz, tylko mądrze. Co do obrażania innych to wybacz jeszcze nic nie napisałem, co mogłoby Cię poruszyć, lecz ty robisz to bardziej umiejętnie, aluzje do moich nerwów powinnaś sobie darować i trzymać się tematów. Ciągniesz ze mną konwersacje rób tak dalej a na pewno zobaczysz, co to złośliwość, która Ci tak łatwo przychodzi..
Ja Cię czymś obraziłam? Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać na moje pytania, ale też nie kłóć się ze mną.