03.11.2011, 17:50
To mam jeszcze kilka pytań 
1. Jakie podloze i ile do akwarium 112 l? Moga byc linki z allegro
2. Co pod akwarium na szafke? Narazie mam styropian ale mysle nad jakas mata
3. Jakie tlo? Czarne, niebieskie, jakies z roslinkami?
4. Konieczny napowietrzacz? Czy wystarczy ruch wody z np deszczownicy
5. Czy nic sie nie stanie, jesli bedzie stalo zaraz przy drzwiach i naprzeciw okna (poludniowa strona)
6. Co ile wymieniac wode i ile?
7. Czym jakos specjalniej pielegnowac wode i czy jest to konieczne?
8. Jakie roslinki kupic (rybki jakie chce miec to neonki, kirysy i pewnie cos jeszcze, wybiore cos z gotowych zestawow na forum)
9. Ile srednio czasu powinny byc zapalone swietlowki i w jakich porach najlepiej?
10. Co do srodka oprocz roslin, zeby naprawde fajnie wygladalo? Jakis korzen, skalki?
Troche duzo, ale do tej pory zaniedbalem strasznie akwarium a teraz chce zaczac od nowa i dobrze byloby dowiedziec sie czegos wiecej
Dzieki z gory za pomoc

1. Jakie podloze i ile do akwarium 112 l? Moga byc linki z allegro
2. Co pod akwarium na szafke? Narazie mam styropian ale mysle nad jakas mata
3. Jakie tlo? Czarne, niebieskie, jakies z roslinkami?
4. Konieczny napowietrzacz? Czy wystarczy ruch wody z np deszczownicy
5. Czy nic sie nie stanie, jesli bedzie stalo zaraz przy drzwiach i naprzeciw okna (poludniowa strona)
6. Co ile wymieniac wode i ile?
7. Czym jakos specjalniej pielegnowac wode i czy jest to konieczne?
8. Jakie roslinki kupic (rybki jakie chce miec to neonki, kirysy i pewnie cos jeszcze, wybiore cos z gotowych zestawow na forum)
9. Ile srednio czasu powinny byc zapalone swietlowki i w jakich porach najlepiej?
10. Co do srodka oprocz roslin, zeby naprawde fajnie wygladalo? Jakis korzen, skalki?
Troche duzo, ale do tej pory zaniedbalem strasznie akwarium a teraz chce zaczac od nowa i dobrze byloby dowiedziec sie czegos wiecej
Dzieki z gory za pomoc