18.09.2011, 10:01
Otóż jak w temacie. Przeprowadzam właśnie restart baniaczka 240 litrów. W poprzednim wcieleniu nie był taki jak bym chciał. Większość obsady i roślin była wybierana przypadkowo - co akurat mi się spodobało. Szukając inspiracji w galerii stwierdziłem, że najbardziej podoba mi się Malawi i Tanganika. Po namyśle wybrałem Malawi. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Co widać na zdjęciach (od prawej):
1. i 2. Stara aranżacja już nie istnieje; czyszczenie szyb w akwarium, filtrów itp.
3. i 4. Akwarium zalane do połowy, już z piaskiem. Tło, które nawiasem mówiąc bardzo ciężko było w Jeleniej Górze dostać(albo nie te wymiary, albo brak jednolitego koloru - tylko badziewne roślinki), przyklejone.
5. Akwarium na swoim miejscu, filtry i grzałka działają. Po wyczyszczeniu świetlówek będzie i pokrywa.
6. Zdjęcie kompletnego akwarium(czyli z pokrywą
). Czekamy aż zbiornik się zaszczepi.
P.S. Wiem, że temat powielony, ale jakiś admin(nawet się nie podpisał) dał mi do zrozumienia, że to on chce prowadzić tamten - więc zostawiam mu pole do popisu.
Co widać na zdjęciach (od prawej):
1. i 2. Stara aranżacja już nie istnieje; czyszczenie szyb w akwarium, filtrów itp.
3. i 4. Akwarium zalane do połowy, już z piaskiem. Tło, które nawiasem mówiąc bardzo ciężko było w Jeleniej Górze dostać(albo nie te wymiary, albo brak jednolitego koloru - tylko badziewne roślinki), przyklejone.
5. Akwarium na swoim miejscu, filtry i grzałka działają. Po wyczyszczeniu świetlówek będzie i pokrywa.
6. Zdjęcie kompletnego akwarium(czyli z pokrywą
). Czekamy aż zbiornik się zaszczepi.P.S. Wiem, że temat powielony, ale jakiś admin(nawet się nie podpisał) dał mi do zrozumienia, że to on chce prowadzić tamten - więc zostawiam mu pole do popisu.