08.03.2008, 17:17
halucynek7 napisał(a):Witam wszystkich akwarystów. Mam taki problem zamierzam kupić nowy filtr ale nie wiem jakiej firmy i z jaka wydajności???. Czy może kupic 2 razy silniejszy niż powinien być??. Obecnie mam filtr AquaEl FAN 1 i nie jestem z niego zadowolony sadze ze jest za slaby i za szybko sie zapycha. Czkam na wasze odpowiedzi.
Powiem Ci jak ja bym zrobił. Poszedłbym do sklepu wybrałbym do tego baniaka najbardziej firmowy i najdroższy w swojej klasie nie zaszkodzi mocniejszy, bo nistety będziesz miał tu tyle odpowiedzi ze i tak się nie zdecydujesz. Bo tylu ilu użytkowników to tyle będzie propozycji, następnie będzie potrzebny nowy post na sprecyzowanie obecnego i tak wkoło. Stawiałbym na EHEIM,FLUVAL ewentualnie TETRA
Pozdrawiam bumboo

. Mam taki problem zamierzam kupić nowy filtr ale nie wiem jakiej firmy i z jaka wydajności???. Czy może kupic 2 razy silniejszy niż powinien być??. Obecnie mam filtr AquaEl FAN 1 i nie jestem z niego zadowolony sadze ze jest za slaby i za szybko sie zapycha. Czkam na wasze odpowiedzi.