23.02.2011, 14:59
Ja mam akwarium 30l ale to nie znaczy że się nie znam. W akwa mam gupiki (2 dorosłe i narybek który oddam gdy podrośnie) i raka (chyba marmurkowego). Wbrew powszechnej opinii że raki atakują wszystko co się rusza u mnie wszystko jest bardzo dobrze. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Pewnie jestem jedną z najmłodszych osób na tym forum (mam 12 lat) ale to nie znaczy że ktoś kto jest nawet trzy razy starszy ode mnie nie przeczytawszy ani jednej książki, nie przejrzawszy żadnego forum akwarystycznego może mówić że jest mądrzejszy od osoby np w moim wieku która ciągle poszerza swoją wiedzę tylko przez swój wiek. I nie mówię tutaj o tobie Katherine. tak jest gdy np. jestem w sklepie zoologicznym i widzę że ktoś kupuje kulę próbuję grzecznie zwrócić uwagę i wyjaśnić że ryba w kuli się męczy. Ta osoba zbywa mnie tekstem typu "Znam się na akwarystyce lepiej niż ty więc nie wścibiaj nosa w nie swoje sprawy". I na dodatek dostaję ochrzan od sprzedawczyni że jej klientów odstraszam.
Sorry za to że na ciebie tak naskoczyłam ale jak przeczytałam twoje wypowiedzi zwłaszcza tą o tym że rybki mogą być małe i słodkie w przymałych zbiornikach to aż się we mnie zagotowało
Sorry za to że na ciebie tak naskoczyłam ale jak przeczytałam twoje wypowiedzi zwłaszcza tą o tym że rybki mogą być małe i słodkie w przymałych zbiornikach to aż się we mnie zagotowało
www.viva.org wejdź i podpisz petycje
akwarystą trzeba się urodzić akwarium może mieć każdy
nie wdawaj się w dyskusje z głupim. Zniży cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem