13.12.2010, 23:52
(13.12.2010, 22:45)Damian4 napisał(a): Wiesz.. To jest forum o akwarystyce, a nie przechwalaniu sie gdzie kto mieszka i co za ile kupił. Raz wspomniałeś o monachium i starczy, ale nie musisz w każdym poście dawać. Ciekawe co będzie w kolejnych postach, co jadłeś na obiad i śniadanie w deszczowym monachium? Wcale bym sie nie zdziwił.
Chwalić to może Ty lubisz, jestem na nie jednym forum i nigdy się z czymś takim nie spotkałem, a wręcz odwrotnie, wiele osób korzysta z mojej pomocy. a zresztą czym się jest tu chwalić, każdy może mieszkać gdzie mu się podoba, czasy minione minęły ... Mam troszkę wiosen więc nie wiem o czym piszesz, może jesteś zazdrosny... Pozdrawiam z Bawarii i zapraszam na narty w Alpy...
(13.12.2010, 23:40)aleksandra84 napisał(a): A skałki już wywaliłeś? Z haremem bojka super, ale może jeszcze samiczek dokupA mieczyków osobiście nie lubię...
Skałek nie wywaliłem, bo kupiłem po to aby były i są naturalne nie szkodliwe... Dokupić samiczek Bojownikowi, 2 nie wystarczy, zamęczą go, jak będzie miał więcej... hihihi... Dzięki za podpowiedź...
P.S.
Jest to mój ostatni post i przeniosę się na inne forum skoro Damian4 moje posty się nie podobają, a forum jest też formą towarzyską...
Dziękuję wszystkim za pomoc, miło mi było być z Wami nawet kilka dni...
Pozdrawiam z Bawarii
To, co robisz dla siebie - umiera razem z Tobą. To co robisz dla innych - jest nieśmiertelne...

A mieczyków osobiście nie lubię...