21.11.2010, 21:57
(21.11.2010, 21:22)Seoo napisał(a):(21.11.2010, 21:12)siwus napisał(a): akwarium mam 35/80/40h, grzałka, filtr zewnętrzny, 3 roślinki,a rybki to -parka molinezji, parka pawich oczek, 2 kiryski, glonojad no i skalarek (ten bez pasków)Akwarium jest z małe dla skalara, i skalary nie są typem samotników..Oddaj go najlepiej..
PS . Molinezje i gupiki mogą się skrzyżować,kiryski są stadne,nie ma takiej rybki jak glonojad tylko ewentualnie zbrojnik.
Molinezje i gupiki jeszcze nigdy mi sie nie skrzyżowały, nie słyszałam o takiej rybie jak zbrojnik, a glonojad to hypostomus species albo plecostomus jak kto woli nazwy katologowe
(21.11.2010, 21:24)apri cort napisał(a): No i mamy odpowiedź... Dlaczego 3 rośliny tylko?? Ryby nie mają kryjówek, jakość wody pewnie też marna bez roślin. Daj no ten zbiornik do galerii, popatrzymy jak go ratować.
Jestem w trakcie zakładanie wiec nie mam jeszcze wszystkiego to dopiero początek chcę jeszcze dokupić jakieś ozdoby typu zamek dzban czy coś w tym stylu, a roślinki się rozrosną to chyba na razie wystarczy