29.10.2010, 17:41
(28.10.2010, 19:45)victus napisał(a): Prawdopodobnie to oedogonium. Kosiatki dobrze sobie z tym rodzą i krewetki.
Jakie masz parametry wody?
raczej nie bedzie to co sugerujesz bo oedogonium jest zielonym glonem a ja mam koloru bialego. Na dzien dzisiejszy parametrow nie sprawdzam ale jak mialem rosllinne to parametry byly na wlasciwym poziomie a i tak to bylo takze moze jakies inne pomysly macie?
(29.10.2010, 17:41)Glinek napisał(a):(28.10.2010, 19:45)victus napisał(a): Prawdopodobnie to oedogonium. Kosiatki dobrze sobie z tym rodzą i krewetki.
Jakie masz parametry wody?
raczej nie bedzie to co sugerujesz bo oedogonium jest zielonym glonem a ja mam koloru bialego. Na dzien dzisiejszy parametrow nie sprawdzam ale jak mialem rosllinne to parametry byly na wlasciwym poziomie a i tak to bylo takze moze jakies inne pomysly macie? wlasnie kupilem filtr RO moze on pomoze bo woda bedzie duzo lepsza ale szczerze mowiac nigdy go nie mialem i nie mam zielonego pojecia jak go uzywac , musze o tym poczytac , chyba ze macie jakies rady to bardzo prosze pisac