22.10.2010, 21:07
Koszta to około 230zł + trzy dni i noce spędzone przy budowie... Profesjonalistą nie jestem więc dochodzi jakieś 10zł za zfajczone układy scalone i tranzystory ale robiłem to pierwszy raz ... Początkowo sterownik miał jeszcze sterować napowietrzaczem (brzęczkiem) po 30 minut przy zmianie oświetlenia dzień/noc oraz po karmieniu ale zrezygnowałem z tej funkcji... Co do odpowiednika na jakim to robiłem to jest zestaw do samodzielnego montażu (duża płytka)którą znacznie zmodyfikowałem ale zwykły "ludź" wątpię żeby sobie z nim poradził ponieważ trzeba mieć wysoką wiedzę n/t elektroniki, posiadać oscyloskop i częstotliwościomierz aby wyskalować częstotliwość zegara czasu rzeczywistego...
Odnośnie masowej produkcji to rozważam taką możliwość ale jak na razie zobaczymy jakie będzie zainteresowanie na tym forum i proszę o dalsze opinie n/t mojej konstrukcji...
Pozdrawiam
Odnośnie masowej produkcji to rozważam taką możliwość ale jak na razie zobaczymy jakie będzie zainteresowanie na tym forum i proszę o dalsze opinie n/t mojej konstrukcji...
Pozdrawiam