14.10.2010, 17:21
obawiam się, że mój drapieżnik zje te krewetki, bo jest żarłoczny bardzo na mięsko
a jeśli chodzi o otoski to wydaje mi się, że będą go irytowac, bo on atakuje wszystko, co się porusza. myślę, że ślimaka by zdzierżył. kiedyś miałam błotniarkę i super czyściła szyby, co myślicie o ślimakach?
poza tym zaczęłam mu dawac serce drobiowe, myślę, że mógł by je jeśc tak długo aż by padł
trochę gruby się zrobił, bo daję mu 2 razy dziennie - od dziś przestanę i dostanie 1 raz tylko. co mogłabym stosowac na przemian z takim mięsem? przypominam, że nic suchego on nie ruszy :/
Panie Toomeka. Byłabym bardzo wdzięczna, a czy możesz napisac, jaką grzałkę posiadasz?
a jeśli chodzi o otoski to wydaje mi się, że będą go irytowac, bo on atakuje wszystko, co się porusza. myślę, że ślimaka by zdzierżył. kiedyś miałam błotniarkę i super czyściła szyby, co myślicie o ślimakach?poza tym zaczęłam mu dawac serce drobiowe, myślę, że mógł by je jeśc tak długo aż by padł

trochę gruby się zrobił, bo daję mu 2 razy dziennie - od dziś przestanę i dostanie 1 raz tylko. co mogłabym stosowac na przemian z takim mięsem? przypominam, że nic suchego on nie ruszy :/
Panie Toomeka. Byłabym bardzo wdzięczna, a czy możesz napisac, jaką grzałkę posiadasz?