25.01.2008, 23:06
Ludzie wiekszych bredni nie słyszalem! One już nie żyją agacia odłów je i wyżuć a następnym razem wlej im wode ze swojego akwa do sloja (jeżyli bedziesz trzymac je wnim chć nie polecam) a najlepiej kup sobie kotnik za ok 7 zł i masz spokój. Także nie jakieś brednie, że za duże były tylko woda była zła najelpiej jest trzymac w kotniku, a jezeli nie to jak ci sie nastepnym razem uurodzą to włóz je do słokika nie musi byc 5 l i załóz gaze na wiezch zamiast zakretki i założ gumke i włóż do akwa tylko musisz dac sobie jakiś sznureczek dowiązać do słoiczka żeby do karmienia wyciągać go i wkładać. (ale kotnik bedzie lepszy)
A co do tego ja wkładam swoje samiczki jak im sie brzych zaczyna barwić na czarno i mają wtedy duży brzuch i duża kropke na brzychu.
agcia napisał(a):Może faktycznie urosły za duże na oko miały gdzieś tak z 5-6 mm. A co do kotnika to faktycznie go kupię tylko kiedy włożyć tam samiczkę? Tuż przed porodem? Ale jeśli tak to jak ja miałam to zrobić skoro ona najprawdopodobniej rodziła w nocy?
A co do tego ja wkładam swoje samiczki jak im sie brzych zaczyna barwić na czarno i mają wtedy duży brzuch i duża kropke na brzychu.
Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__