26.08.2010, 18:26
Zainstalowałam drugą świetlówkę. Miałam z nią niemały problem szukając w castoramach i obi oprawek bryzgoszczelnych, jednak chyba źle się wyrażałam, bo sprzedawcy patrzyli na mnie jak na głupka
. Znalazłam takie dopiero wczoraj wieczorem na jakiś aukcjach, ale właściciel mieszkania postanowił jednak ze mną zaryzykować i te końce kabelków w jakiś sposób połączył silikonem..ogólnie cały odbłyśnik ze świetlówką został nim przyklejony i teraz się modlę żeby nie odpadł
. Zastanawiam się nad jeszcze jedną świetlówką na tył..wiem, że wtedy muszę zaopatrzyć się w CO2
..i ogólnie poważnie myślę o Easy Carbo..jeśli jutro uda mi się wcześniej zwolnić z pracy, chciałabym kupić i to EC oraz potas, bo przeczytałam, że te rzeczy powinno się podawać od początku.
Zrobiłam zdjęcie, ale mam kijowy aparat, więc od razu chciałabym przeprosić, że tak mało widać
. Kamień z korzenia usunę, gdy będę miała pewność, że ten już nie wypływa. To chyba tyle
.
Pozdrawiam wszystkich czytających i czekam na uwagi
. Znalazłam takie dopiero wczoraj wieczorem na jakiś aukcjach, ale właściciel mieszkania postanowił jednak ze mną zaryzykować i te końce kabelków w jakiś sposób połączył silikonem..ogólnie cały odbłyśnik ze świetlówką został nim przyklejony i teraz się modlę żeby nie odpadł
. Zastanawiam się nad jeszcze jedną świetlówką na tył..wiem, że wtedy muszę zaopatrzyć się w CO2
..i ogólnie poważnie myślę o Easy Carbo..jeśli jutro uda mi się wcześniej zwolnić z pracy, chciałabym kupić i to EC oraz potas, bo przeczytałam, że te rzeczy powinno się podawać od początku.Zrobiłam zdjęcie, ale mam kijowy aparat, więc od razu chciałabym przeprosić, że tak mało widać
. Kamień z korzenia usunę, gdy będę miała pewność, że ten już nie wypływa. To chyba tyle
.Pozdrawiam wszystkich czytających i czekam na uwagi