18.05.2010, 18:01
Na razie nic nie zmieniam bo dopiero niedługo dodam z powrotem drugi odblask na świetlówkę [wcześniej zdjąłem żeby nie doszło do zakwitu wody znowu..] i będę coś na pewno zmieniał. Myślałem nad dużym microsorium na lewy bok tyko będę musiał jakoś korzeń przestawić żeby miał się czego trzymać 
EDIT:
mała aktualizacja:
paletki oczywiście z ikrą, microsorium jest
Doszło 30 neonów czerwonych, jestem zadowolony z efektu bo się fajnie ożywiło akwarium. Troche zapuściłem nurzaniec, będę musiał wyrwać sporo.
mała żabienica:
male mikrozorium idzie po korzeniu
:
Ogólnie jestem niezbyt zadowolony z wystroju, ale po pierwsze to nie chce straszyć palet zmianami a po drugie to same paletki są dość "bajkowe" więc ta duża ilość kolorów nawet pasuje, bo gdybym miał np. dzikie formy to na pewno ten zbiornik by wyglądał bardziej dziko. Tak czy siak mam zamiar usunąć dużą ilość nurzańca.

EDIT:
mała aktualizacja:
paletki oczywiście z ikrą, microsorium jest
Doszło 30 neonów czerwonych, jestem zadowolony z efektu bo się fajnie ożywiło akwarium. Troche zapuściłem nurzaniec, będę musiał wyrwać sporo. mała żabienica:
male mikrozorium idzie po korzeniu
:
Ogólnie jestem niezbyt zadowolony z wystroju, ale po pierwsze to nie chce straszyć palet zmianami a po drugie to same paletki są dość "bajkowe" więc ta duża ilość kolorów nawet pasuje, bo gdybym miał np. dzikie formy to na pewno ten zbiornik by wyglądał bardziej dziko. Tak czy siak mam zamiar usunąć dużą ilość nurzańca.