09.05.2010, 22:10
Może dla osoby pełnoletniej(chodzi mi tu o mozliwość posiadania pojazdu) nie jest to za duży problem.Ja jednak mając 17 lat nie mam nawet skutera, o samochodzie nie wspominając, rodzice są zbyt zajęci i uważają że to zbędne(chodzi o taki wyjazd, nie o posiadanie pojazdu)."Teraz mam niby za dużo ryb, a potem będę mówił że za mało i znowu trzeba będzie jechać i dokupić" tak jest ich zdaniem i dlatego takie wyjazdy są " po nic" dla osoby nie w temacie.
Zdjęć mówiłem że narobię i narobiłem, tylko wrzucenie tego na serwer w weekend z moim internetem i komputerem graniczy z cudem.Tylko dwa zdjęcia udało mi się wrzucić i zajęlo to ponad 50 minut.Jutro, albo może dzisiaj około 23 jak prędkość neta będzie lepsza wrzucę resztę zdjęć.

Więcej zdjęć potem, mam teraz taką prędkość neta że te 2 zdjęcia wrzucałem na imageshacka ponad 50 minut...Tyle się ładowały.
____
"Ludzie przemierzają setki, a nawet tysiące kilometrów na spotkania akwarystyczne itp. więc mała wycieczka do Lubina?"
Tak na marginesie to nie Lubina tylko Lublina.
Zdjęć mówiłem że narobię i narobiłem, tylko wrzucenie tego na serwer w weekend z moim internetem i komputerem graniczy z cudem.Tylko dwa zdjęcia udało mi się wrzucić i zajęlo to ponad 50 minut.Jutro, albo może dzisiaj około 23 jak prędkość neta będzie lepsza wrzucę resztę zdjęć.

Więcej zdjęć potem, mam teraz taką prędkość neta że te 2 zdjęcia wrzucałem na imageshacka ponad 50 minut...Tyle się ładowały.
____
"Ludzie przemierzają setki, a nawet tysiące kilometrów na spotkania akwarystyczne itp. więc mała wycieczka do Lubina?"
Tak na marginesie to nie Lubina tylko Lublina.