06.05.2010, 10:55
Nie, dlaczego zamykać? Ktoś nie podchwycił Twojej zabawy i Cię nie poparł Cię więc zbierasz zabawki i zamykamy temat? Nie.. Temat jest w 'humorze' więc bawmy się dalej 
Dziwne masz podejście do akwarystyki skoro nie możesz rządzić rybami, które przynieśli domownicy. Nie możesz wyrzucić rybki którą przyniosła mama (albo inny domownik) bo to jej rybka? Nie ważne, że pasuje jak wół do karety i nie ma na nią warunków? Interesujące...
Popraw mnie jeżeli się mylę ale
Zresztą skoro pracowałeś w zoologu powinieneś wiedzieć jacy klienci się zdarzają i jakie mają pytanie i podejście. Paru normalnych na 100 to już coś.
Na koniec nie kwestionuję tego, że

Dziwne masz podejście do akwarystyki skoro nie możesz rządzić rybami, które przynieśli domownicy. Nie możesz wyrzucić rybki którą przyniosła mama (albo inny domownik) bo to jej rybka? Nie ważne, że pasuje jak wół do karety i nie ma na nią warunków? Interesujące...
Popraw mnie jeżeli się mylę ale
Cytat:(...)sklepu akwarystycznego w ktorym kiedyś przez wakacje pracowałem. Tak wiec z całym szacunkiem do Ciebie Jokeru uważam ze mogę krytykować i wysmiewac błędy i głupotę sprzedawców z zoologow.możesz wyśmiewać sprzedawców ponieważ sam pracowałeś w sklepie zoologicznym? Trochę trąca hipokryzją.
Zresztą skoro pracowałeś w zoologu powinieneś wiedzieć jacy klienci się zdarzają i jakie mają pytanie i podejście. Paru normalnych na 100 to już coś.
Na koniec nie kwestionuję tego, że
Cytat:(...)Polska jest wolnym krajem wiec mogę przedstawiać swoje poglądy.Ty przedstawiasz swoje, a ja swoje. To czy Ci się moje podobają to już odrębna kwestia.
Masz pytania - 600-717-223
gg: 6643531
http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl
Piszę poprawnie po polsku