28.03.2010, 19:56
witam serdecznie
jestem tutaj nowa i tez planujemy założyć akwa morskie,hodowalismy z mężem przez jakiś czas paletki ale mysl o akwa morskim już parę dobrych lat za nami chodziła,w końcu chyba dojrzeliśmy do tego i własnie sprzedajemy nasz zbiornik 375 litrów i kupujemy coś mniejszego tak do 150 litrów,
przeczytałam cały temat i powiem że nie taki diabeł straszny
)) mam nadzieję z wszystkim sobie poradzimy,
a jeżeli będziemy mieli jakies problemy to mam nadzieję że możemy liczyć na pomoc takiego speca jakim jest tutaj "kivi"
jak juz będzie akwarium to po kolei reszta,
mam tylko jedno pytanko co do wymiarów zbiornika planujemy zamówic o wymiarach 130x30x40 czy te wymiary będą dobre?myśle że wysokośc powinna byc ok ale czy nie będzie za wąski?
jestem tutaj nowa i tez planujemy założyć akwa morskie,hodowalismy z mężem przez jakiś czas paletki ale mysl o akwa morskim już parę dobrych lat za nami chodziła,w końcu chyba dojrzeliśmy do tego i własnie sprzedajemy nasz zbiornik 375 litrów i kupujemy coś mniejszego tak do 150 litrów,
przeczytałam cały temat i powiem że nie taki diabeł straszny
)) mam nadzieję z wszystkim sobie poradzimy,a jeżeli będziemy mieli jakies problemy to mam nadzieję że możemy liczyć na pomoc takiego speca jakim jest tutaj "kivi"
jak juz będzie akwarium to po kolei reszta,
mam tylko jedno pytanko co do wymiarów zbiornika planujemy zamówic o wymiarach 130x30x40 czy te wymiary będą dobre?myśle że wysokośc powinna byc ok ale czy nie będzie za wąski?