11.03.2010, 20:51
Witam chciałbym wam zaprezentować swoje pierwsze akwarium. Założone 10.02.2010r.
Zbiornik: 60x30x30 54l
Oświetlenie: Sylvania Gro-lux T5 24W + Phillips Aquarelle 8W
Filtr Aquael FZN-1 (1 koszyk - gąbka, bioceramika, wata filtracyjna, 2 koszyk - gąbka, zeolit, wata filtracyjna) + filtr Aquael 4W Pat-mini z deszczownią.
Ogrzewanie: Aquael 75W temp: 25-26°C
Podłoże: Aquael Acti Substrate Pro+
Ozdoby: Korzenie, kamienie, łupiny kokosa.
Rośliny: Anubias, nurzańce, moczarka argentyńska, mech jawajski, kryptokoryna, paprotnica i jedna mi nieznana.
Zwierzęta: 10x Razbora klinowa, 1+1 pielęgniczka kakadu, 5x otoski, 2x kirysek sterby 4x krewetki amano 2x helenka.
Stosuje również od tygodnia Tetra Plant CO2 Depot chociaż nie wiem czy to coś daje.
Chętnie przyjmę konstruktywną krytykę, opinie i rady
Zbiornik: 60x30x30 54l
Oświetlenie: Sylvania Gro-lux T5 24W + Phillips Aquarelle 8W
Filtr Aquael FZN-1 (1 koszyk - gąbka, bioceramika, wata filtracyjna, 2 koszyk - gąbka, zeolit, wata filtracyjna) + filtr Aquael 4W Pat-mini z deszczownią.
Ogrzewanie: Aquael 75W temp: 25-26°C
Podłoże: Aquael Acti Substrate Pro+
Ozdoby: Korzenie, kamienie, łupiny kokosa.
Rośliny: Anubias, nurzańce, moczarka argentyńska, mech jawajski, kryptokoryna, paprotnica i jedna mi nieznana.
Zwierzęta: 10x Razbora klinowa, 1+1 pielęgniczka kakadu, 5x otoski, 2x kirysek sterby 4x krewetki amano 2x helenka.
Stosuje również od tygodnia Tetra Plant CO2 Depot chociaż nie wiem czy to coś daje.
Chętnie przyjmę konstruktywną krytykę, opinie i rady