02.03.2010, 00:20
Daj mniejsze zdjęcie
Będzie jeszcze trudniej
To jest fotka niejakiego Lee Jong Ki z Korei. Akwarium 240L. W 2005 roku zajął tym layoutem 16 miejsce na konkursie ADA. Na tym zdjęciu można tylko podejrzewać co autor tam nasadził
Ta trawka po prawej to jakiś Eleocharis , nie wiem co jest po prawej na dnie, to może być glosostigma, jakiś mech, lub kilka innych roślin trawnikowych. Po lewej przy ścieżce chyba użył jakiegoś mchu. Po lewej z przodu może być Sagittaria subulata ale równie dobrze może to być któryś Eriocaulon, albo Pogostemon Helferi
i tak można sobie gdybać i gdybać. Bez solidnej fotki nie da rady. Chyba, ze zapytasz bezpośrednio Lee Jong Ki
.
Będzie jeszcze trudniej
To jest fotka niejakiego Lee Jong Ki z Korei. Akwarium 240L. W 2005 roku zajął tym layoutem 16 miejsce na konkursie ADA. Na tym zdjęciu można tylko podejrzewać co autor tam nasadził
Ta trawka po prawej to jakiś Eleocharis , nie wiem co jest po prawej na dnie, to może być glosostigma, jakiś mech, lub kilka innych roślin trawnikowych. Po lewej przy ścieżce chyba użył jakiegoś mchu. Po lewej z przodu może być Sagittaria subulata ale równie dobrze może to być któryś Eriocaulon, albo Pogostemon Helferii tak można sobie gdybać i gdybać. Bez solidnej fotki nie da rady. Chyba, ze zapytasz bezpośrednio Lee Jong Ki
.
60L/240L/340L. Nie znam się. Nie chcę wiedzieć. I ja Ciebie też.
Andrzej Vader Łódź