29.01.2010, 07:21
Czytajac posty w stylu Ferbooll-a jestem za wprowadzeniem takiego ,,prawa jazdy" na chodowle zwierzat. Przypomniales mi swoimi tematami taka postac kreskowkowa, Elmirke. Jej mazeniem bylo zaglaskac kazdego zwierzaka doslownie na smierc, nie zwracajac uwagi na ich cierpienie. Wiem, ze porownanie nie najlepsze, ale tak jakos zagoscilo w moim chorym umysle
Nie bede sie rozwodzil, ze nie powinienes miec w tym akwarium swoich mieczykow, czy sumatry, nie bede Cie odsylal do dzialu ,,Obsady" (bo widze ze ,,slomiany zapal" popchna Cie do stworzenia wlasnego forum). Zaproponuje Ci zmiane hobby na filatelistyke, znaczkow przynajmniej nie skrzywdzisz, a tez sa ladne i kolorowe.
pozdrawiam
Nie bede sie rozwodzil, ze nie powinienes miec w tym akwarium swoich mieczykow, czy sumatry, nie bede Cie odsylal do dzialu ,,Obsady" (bo widze ze ,,slomiany zapal" popchna Cie do stworzenia wlasnego forum). Zaproponuje Ci zmiane hobby na filatelistyke, znaczkow przynajmniej nie skrzywdzisz, a tez sa ladne i kolorowe.pozdrawiam