Witam. Od jakiegoś miesiąca mam gupiki, teraz nie dawno urodziły mi się młode. Na razie karmię je Ovo-vit, młode i dorosłe.
Jutro jadę kupić pokarm dla małych, ma to być coś z mikro-vit tylko mam dylemat czy kupić Hi-protein czy ze spiruliną. Jak uważacie?
Kolejne moje pytanie to jaki dodatkowy pokarm kupić dla dorosłych ryb żeby urozmaicić dietę? Zastanawiam się czy kupić do tego Ovo-vit, Super-Vit czy Bio-Vit. A może Tropical Guppy?
nie wiem naprawde który był by najlepszy. Proszę o rade.
A i ostatnie moje pytanie to po ilu tygodniach mogę podawac młodym gupikom pokarm wybarwiający (chodzi mi o Vitality&Color).
Pozdrawiam.
Tematy zostały połączone.
Korzystaj proszę z opcji SZUKAJ - Kejdi
Jutro jadę kupić pokarm dla małych, ma to być coś z mikro-vit tylko mam dylemat czy kupić Hi-protein czy ze spiruliną. Jak uważacie?
Kolejne moje pytanie to jaki dodatkowy pokarm kupić dla dorosłych ryb żeby urozmaicić dietę? Zastanawiam się czy kupić do tego Ovo-vit, Super-Vit czy Bio-Vit. A może Tropical Guppy?
nie wiem naprawde który był by najlepszy. Proszę o rade.A i ostatnie moje pytanie to po ilu tygodniach mogę podawac młodym gupikom pokarm wybarwiający (chodzi mi o Vitality&Color).
Pozdrawiam.
Tematy zostały połączone.
Korzystaj proszę z opcji SZUKAJ - Kejdi