25.05.2009, 01:09
Witam wszystkich
Zaczynam swoja przygode z akwa . Skromnie - 54l , jak na razie nie daje zywych roslinek - nie chcialbym zaliczyc porazki nie majac jeszcze rybek w srodku coby sie za szybko nie zniechecic.
Chcialbym prosic o propozycje obsady tegoz akwarium . Woda ok. 25 C [ to zawsze mozna zmienic ] .Jak na razie czekam az woda sie przygotuje
w sumie akwa zalane wczoraj wiec jeszcze ze 2-3 tygodnie. Filtr posiadam Aquael FAT 1 [ zakupilem razem z akwa ] ; swiatelko jest z odblyskiem ( taka folia srebrna przyczepiona do pokrywy] - Aqua Glo 15W ; napowietrzacz - narzeczona marudzila ze chce babelki coby kamykami oblozyc zeby ladnie bylo ...
Jakie rybki by mnie interesowaly. Welonki , neonki ..w sumie nie wiem nie znam sie a chcialbym cos ladnego ..moze byc stadne .
Dziekuje z gory za wszelka pomoc
Pozdrawiam
Zaczynam swoja przygode z akwa . Skromnie - 54l , jak na razie nie daje zywych roslinek - nie chcialbym zaliczyc porazki nie majac jeszcze rybek w srodku coby sie za szybko nie zniechecic.
Chcialbym prosic o propozycje obsady tegoz akwarium . Woda ok. 25 C [ to zawsze mozna zmienic ] .Jak na razie czekam az woda sie przygotuje
w sumie akwa zalane wczoraj wiec jeszcze ze 2-3 tygodnie. Filtr posiadam Aquael FAT 1 [ zakupilem razem z akwa ] ; swiatelko jest z odblyskiem ( taka folia srebrna przyczepiona do pokrywy] - Aqua Glo 15W ; napowietrzacz - narzeczona marudzila ze chce babelki coby kamykami oblozyc zeby ladnie bylo ...Jakie rybki by mnie interesowaly. Welonki , neonki ..w sumie nie wiem nie znam sie a chcialbym cos ladnego ..moze byc stadne .
Dziekuje z gory za wszelka pomoc
Pozdrawiam