32
tak jak wyżej ;D
to zacznę
W akwarium na Hawajach mieszkała bardzo bogata ryba o imieniu Pablos która chodziła z ... (nastepna osoba dodaje następną linijkę historii )
Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać
Chcę być nielegalny
Piszę poprawnie po polsku.
5
Przestańcie pisać już głupoty takie bo to już nudne się staje;/
32
a co robić jak nie ma co robić ;P
Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać
Chcę być nielegalny
5
2
frol napisał(a):tak jak wyżej ;D
to zacznę
W akwarium na Hawajach mieszkała bardzo bogata ryba o imieniu Pablos która chodziła z ... (nastepna osoba dodaje następną linijkę historii )
Pijany Rysio wyznaje Czesi iż miał romans z Brooke mają razem dziecko Mateuszka, któego wychowuje Hanka i Marek. Oni sami nie mogą miec dzieci ponieważ zły doktor Lubicz pozbawił ich płodności. Czesia wygaduje tajemnice Rysia & Brooke Rickowi, którego spotyka w miejskich toaletach. On wyznaje Czesi smutną prawdę iż to on przebrany za Brook uwiódł Rysia, a tak naprawdę jest zagninioną siostrą Maciusia, któa przeszła operacje zmiany płci. Wszystko slyszy Maciuś , który z rozpaczy zamyka się w publicznej toalecie i opija domestosem (z braku piwa). Czesi wzywa na pomoc super Ciocie Stasie tą jednak zatrzymuje Setphanii, któa wyznaje cioci Stasi iż Jeremiasz jest ojcem Megan i nie płaci alimentów. Wściekła ciocia Stasia umawia się na Czaj z Kingą Zduńską. Maciusia ratuje Mariusz, któemu z wdziecznosci Czesia opowiada skandal Rysia! Ten wypaplał wszystko Adze Lubicz. Aga pragnie sensacji więcz mówi wszystko Grażynce, ta jednak nie przejmuje się ponieważ ma romans z Feliccią Forrester. Zdesperowana Aga porywa Jacqueline Payne Marone i umieszcza ją w stadzie owiec Lucka!
4
frol napisał(a):tak jak wyżej ;D
to zacznę
która dziennie jadła kotlety mielone , aż wkońcu ...
...
gg 3123494
32
Lukaaas napisał(a):frol napisał(a):tak jak wyżej ;D
to zacznę
która dziennie jadła kotlety mielone , aż wkońcu ...
okazało się ze kotlety robiły to ze wszystkimi Z Lubiczem jego bratem a nawet z jego mama od kiedy miały darmowe sms-y w Simplusie gdy się o tym dowiedział ...
Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać
Chcę być nielegalny
14
od Esmeraldy, gadającej parówki, która leżała sobie w lodówce xD
GG: 6306572 :*
5
te parówki to był sobie ze znakiem polska zdrowa żywność a okazało się ze to były parówki z dzika :>
ech ale chyba bez sensu;d
36
ej ale już jest podobny temat