36
Jokeru śliczne akwa, ale może zrobisz jakąś małą aktualizacje(nowe foteczki)
41
Jokeru jesteś asior

piękne akwa
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki"
10
Mi tez bardzo się podoba

Pewnie gdybym zakładała swoje Malawi nie widząc tego zbiornika, zdecydowałabym się na jeden kolor kamieni, jednak tu efekt jest fantastyczny !!
Akwarium nie jest nudne, ma swój klimat. Gratuluję
15
wikiii niestety nie mam teraz dostępu do aparatu więc nie mogę dać nowych zdjęć. Zresztą nic się nie zmieniło w akwarium więc nie ma co dodawać. Zaczynam się przymierzać do zmiany wystroju. Tzn wszystko jest i któregoś dnia przyjdzie spontaniczna decyzja, żeby zrobić zmiany - tak jak w przypadku mojego paletkarium
14
Twoje akwarium mi się osobiście bardzo podoba. Może nie na początku, bo lubię ciemne kamienie, ale już wszystko porosło i jest bomba;D tylko jedyny minus to dużo bąbelków powietrza, co nie każdy lubi

jeśli nie masz steropianu to naprawdę masz szczęście. Ja już widzę co by było jakbym nie miała...
A takie pytanie jakie masz oświetlenie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2008, 19:50 {2} przez
buziaczek555.)
15
buziaczek555 napisał(a):Twoje akwarium mi się osobiście bardzo podoba. Może nie na początku, bo lubię ciemne kamienie, ale już wszystko porosło i jest bomba;D tylko jedyny minus to dużo bąbelków powietrza, co nie każdy lubi
jeśli nie masz steropianu to naprawdę masz szczęście. Ja już widzę co by było jakbym nie miała...
A takie pytanie jakie masz oświetlenie?
Wiadomo, że kamienie z czasem zarosną. Niestety nie było innych i mam jakie mam. Teraz nie widać różnicy.
Co do bąbelków. Dałem na próbę i pyszczaki się przyzwyczaiły. Jak wyłączyłem napowietrzacze to miałem problem. Teraz chodzą całą dobę.
Co do styropianu. Szczęście nie ma tutaj nic do rzeczy. Od początku wiedziałem co robię. Styropian nie jest w ogóle potrzebny. Jeżeli wiesz co robisz i z głową zrobisz akwarium nic nie ma prawa się stać. Pyszczaki nie raz usypały mi prawie 20cm górkę piasku.
Oświetlenie standardowe. Widzę, że niedługo świetlówki padną. Wtedy wrzucę Power-glo + Marine-glo.
20
Akwarium super no i takie duże.... hmm piękne
5
Joker akwarium powalające widać że Twoim ulubionym typem jest malawi:>
NO akwarium na którym widać że Ktoś wsadził dużo cierpliwości:>
9
Naprawde bardzo fajnie zrobione Malawi,podoba mi się bardzo.Ja przy zakładaniu nowego bądz przy zmianie wystroju w starym kombinuję jak koń pod górkę i nigdy i tak nie jestem zadowolony,a tu proszę taki fajny gotowiec do małpowania
1
Jokeru-pisałem już że masz świetny baniaczek? Już nie pamiętam

ale napisze tak: !!!Piękne malawi!!!