Sonda: Które akwa ci się podoba - Sonda jest zamknięta.
04.04.08
18.84%
13
18.84%
20.05.08
4.35%
3
4.35%
10.06.08
1.45%
1
1.45%
03.08.08
14.49%
10
14.49%
12.09.08
40.58%
28
40.58%
16.09.08
20.29%
14
20.29%
*) odpowiedź wybrana przez ciebie Wyniki sondy

Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l ogóle-narożne] ~ wikiii ~

raczej nieTongue one chyba nie mają.
mam też zbrojnika i ma te rogiTongue

oto i on Smile

Załączone pliki Miniatury

Miałem podobnego ok hmmmm 8cm?? Oddałem go JokeruBig Grin Miał fajne duże sterczące wąsyBig Grin

tjaaaaaaa......

ja bym oddała mojego plecostomusa do dobrych waruków ale takich już, na prawde żeby było mu dobrzeSmile

Milosz napisał(a):Najbardziej mnie rażą te bocje i skalar Smile

hmm wszyscy się czepiacie tych bocji , w moim akwa tez: " wszystko ok gdyby nie bocje" ludzie nie znacie tych ryb chyba Smile są naprawdę sympatyczne i raczej nie przeszkadzają innym rybą ! Ja osobiście traktuje je neutralnie tak jak np glonojada . Smile Pozd

Tu nie chodzi o to, że bocja nie jest towarzyska tylko o to, żeby spełnić jej odpowiednie warunki.W twardej wodzie napewno nie czują się dobrze.Tak samo w za małym stadzie jak i zbiorniku

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

TomekSimilski napisał(a):
Milosz napisał(a):Najbardziej mnie rażą te bocje i skalar Smile

hmm wszyscy się czepiacie tych bocji , w moim akwa tez: " wszystko ok gdyby nie bocje" ludzie nie znacie tych ryb chyba Smile są naprawdę sympatyczne i raczej nie przeszkadzają innym rybą ! Ja osobiście traktuje je neutralnie tak jak np glonojada . Smile Pozd

Bardziej odpowiednio byłoby napisać ,prawie wszyscy Big Grin. Temat obsad był zawsze sprawą kontrowersyjną, wiec się nie przejmuj. Własna obserwacja swojego baniaka pozwala Ci stawiać sprzeciw tym za żutą, pewny jestem ze gdyby było coś nie tak z bocjami nie pozwoliłbyś aby krzywda się nim stała. Broń własnych przekonań, opartych na własnym doświadczeniu,a nie wyczytanym w statystykach wielu źródeł. Pewnego czasu próbowałem przekonać mojego kolegę aby biotopów nie mieszał. Chodziło o Malawi i Tanganikę, twierdziłem że pyszczaki nie przeżyją tej konfrontacji, jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem w akwarium jednego przedstawiciela Tanganiki, któremu cudem udało się przeżyć.Osobiście nigdy nie komentuje obsad ponieważ jest to temat rzeka prowadzący do nie potrzebnych konfliktów, które zazwyczaj uwielbiam hehe

Pozdrawiam bumboo

Moje bocje niedługo znikną z mojego akwarium, także nie ma się co kłócićSmile hehe pozdrBig Grin

arr, irytuje mnie koleżanka pajka2211, która byłaby wdzięczna za podwyższenie reputacji - to nie fotka.pl, nie ma 10 za 10, a reputacja jest za zasługi, nie za pochwały ; )

a tak w ramach nieOT - z aranżacją nie poszalałaś, rozumiem, że papuzie i tam tego, ale kurde, to nie wygląda na 200l.. stać cię na więcej i czekam z niecierpliwością na rearanż z czymś zaje.ekhem.tym ; )

Smile hehe Tongue cały czas pracuję nad tymBig Grin moja papuzia jest teraz chora i narazie na niej się skupiamSmile także jeszcze sobie poczekacie na efekty ... Big Grin

aha p.s. mnie też to dziewczę trochę rani tymi swoimi postami dziwacznymiTongue nie wnoszącymi nic do tematu Big Grin

wikiii napisał(a):Smile hehe Tongue cały czas pracuję nad tymBig Grin moja papuzia jest teraz chora i narazie na niej się skupiamSmile także jeszcze sobie poczekacie na efekty ... Big Grin

aha p.s. mnie też to dziewczę trochę rani tymi swoimi postami dziwacznymiTongue nie wnoszącymi nic do tematu Big Grin

sorki jestem tu nowa i nie jestem jeszcze zabardzo "doświadczona".
sory za moje błędy, postaram się je poprawic
Temat zamknięty

Skocz do: