Czy do akwarium można wrzucic ozdoby z klocków lego
15.04.2015, 20:13
Powiem ci że też o tym myślałem - możesz zadać to pytanie bezpośrednio producentowi - w ich parkach rozrywki i oceanarium widziałem lego w zbiorniku z rybami ale mogło być specjalnej produkcji
450L Pielęgnice Zebry i Żółw Czerwonolicy
300L Malawi + rośliny
283L Ogólny hodowla żyworódek i ampularii
144L Krewetkarium
30L Raki Marmurkowe
15.04.2015, 20:28
16.04.2015, 07:57
Wy tak na poważnie o tych klockach?
16.04.2015, 08:09
Można też zrobić fotelik z tych klocków i posadzić na nim lalkę barbie 

240 l roślinne
16.04.2015, 10:19
A najlepiej to całe akwarium zbudować z klocków.
16.04.2015, 11:59
myślę, że jednak najlepszy byłby zestaw Barbie i Cen w aqaparku ... na tym forum to działają jacyś moderatorzy ?
16.04.2015, 14:18
1 Niektórzy mają w domach małe dzieci którym by się to spodobało
2 Kto pyta nie błądzi
3 Może dla niektórych to śmieszne tak ale szacunku to widzę mało a niektórzy zachowują się cóż jak dzieci także im przydałoby się akwarium z klocków zbudować
4 i na ostatek - jeśli coś nie szkodzi życiu w akwarium to nie powinno się za to besztać bo u każdego z nas znajdzie się coś co dla innego jest śmieszne
5 ostatnio widzę spory konserwatyzm akwarystyczny - jeśli można to tak nazwać
2 Kto pyta nie błądzi
3 Może dla niektórych to śmieszne tak ale szacunku to widzę mało a niektórzy zachowują się cóż jak dzieci także im przydałoby się akwarium z klocków zbudować
4 i na ostatek - jeśli coś nie szkodzi życiu w akwarium to nie powinno się za to besztać bo u każdego z nas znajdzie się coś co dla innego jest śmieszne
5 ostatnio widzę spory konserwatyzm akwarystyczny - jeśli można to tak nazwać
450L Pielęgnice Zebry i Żółw Czerwonolicy
300L Malawi + rośliny
283L Ogólny hodowla żyworódek i ampularii
144L Krewetkarium
30L Raki Marmurkowe
16.04.2015, 15:15
Czyli jednak na poważnie.
1. Jeszcze pluszowego misiaka w akwalungu aby nie utonął do środka wrzucić a na wierzch pływającą kaczuszkę.
2. Owszem.
3. Bo to jest śmieszne.
4. Gliniana cegła tez nie zaszkodzi a mimo to nie wygląda zachęcająco. Trzeba raczej zwracać uwagę by iść w kierunku akwariów naturalnych a nie tandetnych.
Myślałem, że już sztuczne roślinki są totalnym badziewiem ale jak widać Polak potrafi.
1. Jeszcze pluszowego misiaka w akwalungu aby nie utonął do środka wrzucić a na wierzch pływającą kaczuszkę.
2. Owszem.
3. Bo to jest śmieszne.
4. Gliniana cegła tez nie zaszkodzi a mimo to nie wygląda zachęcająco. Trzeba raczej zwracać uwagę by iść w kierunku akwariów naturalnych a nie tandetnych.
Myślałem, że już sztuczne roślinki są totalnym badziewiem ale jak widać Polak potrafi.
« Starszy temat | Nowszy temat »