Temat zamknięty

P. ramireza
Wink 

Witam.
Pani mówiła że to samica a ja sam już nie wiem :/

Pani mówiła że to samiec a ja myślę że samica Wink

Paradzicie czy mam parę czy mam tą niewybarwioną rybkę wymienić ?
rybki mam od wczoraj Smile

Popraw ten tytuł bo aż w oczy kole. Czemu chcesz wymieniać? Przecież jak im będzie u Ciebie dobrze to się wybarwią jeszcze.

Na drugim zdjęciu jest samica. Na pierwszym trudno rozpoznać. Poczekaj kilka dni, aż się zaaklimatyzuje, jednak myślę, że to jest wystraszony samiec. Wink

-.-'

(19.02.2013, 12:11)oskar777 napisał(a):  Popraw ten tytuł bo aż w oczy kole. Czemu chcesz wymieniać? Przecież jak im będzie u Ciebie dobrze to się wybarwią jeszcze.

chciałbym mieć parkę a nie 2 samce czy 2 samice Smile
a i poczekam aż się wybarwi
(19.02.2013, 13:27)Seoo napisał(a):  Na drugim zdjęciu jest samica. Na pierwszym trudno rozpoznać. Poczekaj kilka dni, aż się zaaklimatyzuje, jednak myślę, że to jest wystraszony samiec. Wink

jak tak będzie to stawiam ci piwo Smile na drugim zdj jest samica też tak myślę po tym brzuszku i kropkach na plamie Smile

Ja tam mistrzem w obsadach nie jestem tym bardziej w rozróżnianiu płci natomiast wiem, że poza plamkami na ciele różnią się podobno płetwą grzbietową to może na to zwróć uwagę. Na zdjęciach niestety kiepsko widać więc nie będę ryzykował dalszych prób pomocy w tym temacieSmile

jak się wybarwi to zrobie aparatem to jest z fona bo bateri nie było :/

Płeć spokojnie odróżnisz sam, temat zamykam i przenoszę. BlackHawk88
Temat zamknięty

Skocz do: