36
Kolega ma problemy niech se radzi sam.
"Uwielbiam" takich ludzi
18
nie wiedziałem, że pomoc na forum jest płatna
36
Pisałeś jedno. Odpisywałeś drugie. Wyszło, że nie ma ludzi co doradzą za darmo więc o co Ci chodzi.
Ja np. tylko zasugerowałem iż cudzysłów był nie na miejscu a Ty chyba trochę niewłaściwie pociągnąłeś temat.
Krzysztof ciebie naprawdę trudno zrozumieć. Mam wrażenie, że jak ktoś by miał firmę co robi aranżacje to taką osobę byś traktował poważnie a nie lekceważąco. Tomek ma zaje...te akwarium i uważam, że zna się na tym wystarczająco dobrze. Zażartował sobie, że Ci zrobi aranż za 100zł to się dziwisz czemu na forum pomoc ma być płatna (rozumiem, że też żartowałeś). Tylko dlatego tak napisał bo widzi, że należysz do grupy osób która myśli, że jak coś jest za pieniądze to jest lepsze niż za darmo ale jednocześnie zakładasz temat na forum. Niby oczekujesz odpowiedzi ale masz wątpliwości co do wiedzy użytkowników. To jest po prostu dziwne i ten temat w koszu powinien wylądować jak masz takie podejście.
18
(19.11.2012, 18:35)oskar777 napisał(a): Krzysztof ciebie naprawdę trudno zrozumieć. Mam wrażenie, że jak ktoś by miał firmę co robi aranżacje to taką osobę byś traktował poważnie a nie lekceważąco. Tomek ma zaje...te akwarium i uważam, że zna się na tym wystarczająco dobrze. Zażartował sobie, że Ci zrobi aranż za 100zł to się dziwisz czemu na forum pomoc ma być płatna (rozumiem, że też żartowałeś). Tylko dlatego tak napisał bo widzi, że należysz do grupy osób która myśli, że jak coś jest za pieniądze to jest lepsze niż za darmo ale jednocześnie zakładasz temat na forum. Niby oczekujesz odpowiedzi ale masz wątpliwości co do wiedzy użytkowników. To jest po prostu dziwne i ten temat w koszu powinien wylądować jak masz takie podejście.
nie do końca jest tak jak myślisz
ja poważnie traktuje prawie każdy temat (są wyjątki jak zawsze), ale ww wątku i na wszystkich na tym forum w których sie wypowiadałem traktowałem poważnie. Czy darmowe czy płatne wykonanie zlecenia czy czegoś innego jest tak samo cenne jeśli wykonawca sie zna na rzeczy

Reszty totalnie nie kapuje, albo jestem zbyt głupi albo Twoja interpretacja coś pomieszała XD
PS: co do płatności na forum to żartowałem, ale ciężko jest zrozumieć przez sam tekst
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2012, 19:19 {2} przez
krzysztof903.)
18
hmm, zależy jak to ugryźć, gdyż ciężko znaleźć osoby które na tym zarabiają, maja firmę w tej branży i siedzą na forum i pomagają za darmo. Ciężko znaleźć takich osób i dodatkowo, którzy zabierają sobie wynagrodzenie

Nie tak, ludzie, którzy sie interesują i umieją, to niekoniecznie zaraz profesjonaliści, i na odwrót. To że umiesz naprawić w samochodzie kilka usterek nie znaczy że jesteś mechanikiem samochodowym na odwrót no nie? Nie czy wiesz, ale ekspert a profesjonalista znaczą to samo, są to wyrażenia bliskoznaczne nadal nie wiem po co te nabijanie postów ehhhh.
36
Oskar ma rację.
Z góry zakładasz, że darmo to znaczy nic. Chcesz się poczuć lepiej? Za symboliczną złotówkę na mym koncie urządzę Ci te akwarium o ile masz pieniądze na jego urządzenie wedle mych pomysłów a na PW przedstawię Ci kilka. Jednakże będę potrzebował więcej info od Ciebie.
Ps. Dzięki Oskar za zaje...ste ale moje dziś wygląda fatalnie gdyż zamierzam zmiany. Część wyprzedałem i część czeka na kolejnych właścicieli gdyż nie lubię oddawać za free a chcę zmienić trochę.
Szukasz pomysłu?
Tak?
Więc ktoś Ci może da tylko nie nastawiaj się tak pesymistycznie.
Ja sam szukam nieraz rad.
Niekiedy zaznaczam, że od tych co mieli coś styczność z czymś.
Bywa też, że proszę o rady laików.
Może coś co na pierwszy rzut oka niewidoczne dla "znawcy" coś dostrzeże laik i jego też trzeba posłuchać.
Wszystko jest kwestią odpowiedniego myślenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2012, 09:12 {2} przez
toomeka@wp.pl.)
14
... no proszę i jaki ciekawy temat o aranżacji 30l akwarium ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2012, 10:25 {2} przez
top2107.)
18
Temat można zamknąć. Nie mam zamiaru sie kłócić bezpodstawnie a marnuje sie tylko nasz czas i tworzą sie tylko niepotrzebne nieporozumienia względem wypowiedzi.