• 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[63L Ogólny] Update 14.01.12 pegieo

też mi się podoba, razborki akurat widzę w koncie się schowały Wink bojek za to na pierwszym planie, radzisz sobie z rzęsą wodną? - u mnie z tym była masakra, rozrastała się jak szalona i nigdy więcej tej rośliny Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

A daj spokoj Sad co jakiś czas wyławiam siatką i wyrzucam. Niestety zawsze coś zostanie i się mnoży. Tak ogólnie to mi nie przeszkadza, najgorzej jest jak muszę włożyć rękę do zbiornika i później całą mam ją w rzęsie. A jeszcze jak przyschnie na skórze to tylko pumeks pomaga Smile

Zdjęcie było zrobione chwile po wpuszczeniu rybek, dlatego były w rogu. A dzisiaj już się panoszą po całym akwa i denerwują Jędrka. Do tej pory był królem i nikt mu nie podskoczył a teraz prześladuje go banda dresiarzy Smile BTW razki złożyły jajka. Miałem zrobic dzisiaj podmianę ale wstrzymam się w tym wypadku do jutra, bo może a nóż widelec coś się wykluje.

dokup więcej razborek Wink

60l brzankarium KLIK
112l ogólne Klik Przeszłość.
www.akwarystyka-miedziowa.pl

Update: Jędra już z nami nie ma. Zachorował i padł. Roślinki mają się dobrze, jednak chcę przejść na nawożenie EI. Co o tym myślicie? Czy faktycznie gra jest warta świeczki?

Pozdrawiam Smile

Skocz do: