13
I dobrze , to było do przewidzenia ,że będą ataki hakerzy stworzyli internet i to oni go zamkną jak będą chcieli.A co do ACTA nie wejdzie to w Polsce jestem tego pewien.
17
(23.01.2012, 15:16)Radzioo napisał(a): I dobrze , to było do przewidzenia ,że będą ataki hakerzy stworzyli internet i to oni go zamkną jak będą chcieli.A co do ACTA nie wejdzie to w Polsce jestem tego pewien.
Właśnie nie możesz być pewien. Jak powiedział Palikot przez takie ataki politycy mogą zmanipulować ludzi bo dochodzi do ataków a hakerzy są niebezpieczni i trzeba by ACTA podpisać.
13
Palikot dla mnie jest nikim tam.Pomyśl co się będzie dziać jak to w prowadzą , czy posiada Internetu by miało sens?I nie są w stanie za panować nad całym światem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2012, 15:54 {2} przez
Radzioo.)
0
(23.01.2012, 15:54)Radzioo napisał(a): Palikot dla mnie jest nikim tam.Pomyśl co się będzie dziać jak to w prowadzą , czy posiada Internetu by miało sens?I nie są w stanie za panować nad całym światem.
Według Ciebie posiadanie internetu polega tylko na kradzieży filmów , muzyki itp.? najbardziej buntują się Ci którzy najwięcej kradną. Okradli by Ciebie to byś od razu biegł na policję "bo jak to tak w państwie prawa?"
13
(23.01.2012, 16:44)Jogi napisał(a): (23.01.2012, 15:54)Radzioo napisał(a): Palikot dla mnie jest nikim tam.Pomyśl co się będzie dziać jak to w prowadzą , czy posiada Internetu by miało sens?I nie są w stanie za panować nad całym światem.
Według Ciebie posiadanie internetu polega tylko na kradzieży filmów , muzyki itp.? najbardziej buntują się Ci którzy najwięcej kradną. Okradli by Ciebie to byś od razu biegł na policję "bo jak to tak w państwie prawa?"
Przeczytałeś wszystko posty ,że tak uważasz?
Nie piszemy tu o kradzieży tylko o tym ,żeby to nie miało sensu.Oglądając filmy na yt okradasz kogoś? Ściągnę obrazek z google, to już będę płacić, tak samo prywatne rozmowy to piractwo? Po co im moja prywatna rozmowa?Mnie nie okradną nie mają z czego , a co do twojej wypowiedzi jak już o tym mówisz to każdy z nas by poszedł na policję jak by go okradli. I ja się nie buntuję , i teraz np nazwałeś mnie złodziejem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2012, 16:55 {2} przez
Radzioo.)
0
Nazywajmy rzeczy po imieniu , ściąganie plików za które nie płacimy to kradzież. Co innego odsłuchiwanie w sieci np. na YT.
Tak , przeczytałem.
(21.01.2012, 12:11)Radzioo napisał(a): Szczerze to wątpię , że nad tym zapanują ludzi są miliony , piratów drugie tyle. A 60% ludzi pewnie woli ściągnąć z neta niż kupić taka prawda 
Najbardziej krzyczą Ci którzy lubią sobie ściągnąć film muzykę a nawet głupi obrazek . Tu dużo ludzi się różni , Ty ściągasz za darmo czyli kradniesz , ktoś okrada Ciebie , a Ty biegniesz na policję i zostałeś pokrzywdzony. Taka natura polaka. Wszyscy patrzą na innych tylko nie na siebie , a od siebie trzeba zacząć ponieważ Ty możesz się kiedyś znaleźć na miejscu autora muzyki czy filmu.
13
A skąd możesz wiedzieć co ja robię w sieci , czy ja ściągam coś?
Jak na razie to tylko ty jesteś za tym żeby tak wyglądał internet.
0
(23.01.2012, 17:04)Radzioo napisał(a): Jak na razie to tylko ty jesteś za tym żeby tak wyglądał internet.
Tak jestem za tym żeby skończyć ze złodziejstwem w internecie
13
Za złodziejstwem też jestem ale na tych za sadach co oni podali to nie jestem
12
Hehe konto admina jednej ze stronek zaatakowanych przez hakerów miało login "admin" a hasło "admin1". Polak mądry ale po fakcie xD. A tak nawiasem mówiąc polskie prawo bodajże pozwala na ściąganie filmów ale wyłącznie do użytku osobistego. Czyli ściągam film i nigdzie nie rozpowszechniam to nie jestem piratem.