Temat zamknięty

Czy udalo moze sie jakiemus akwaryscie rozmnozyc rybe ``Razbora klinowa``?

Poniewaz u mnie wyklowaja sie mlode rybki. Dzisiaj juz zauwazylem ze wyklulo sie ich kilkanascie. Nie jestem w temacie zbyt obyty gdzyz nigdy nie udalo mi sie ich rozmnozyc, ale dorosle osobniki przenioslem do durzego akwarium. Co bylo by najlepszym pokarmem dla takiego narybku??

Korzystaj z opcji SZUKAJ
Ostrzeżenie:

dublowanie wątków - 10%
100% = ban
Zamykam - Kejdi

http://www.akwaswiat.net/razbory-klinowe...-4169.html

A pewien jesteś, że to na pewno razbory? Możesz nam powiedzieć, jakie ryby masz w tym akwarium gdzie pojawiły się maluchy? Może załączysz jakieś foto Wink

To znaczy napewno jest to Rozbora gdyz wczesniej umiescilem parke Rozbory w akwarium tarliskowym i byla zlozona ikra. Po zlozeniu ikry dorosle osobniki przenioslem spowrotem do akwarium. Po dwuch dniach zauwazylem iz w akwarium tarliskowym zaczyna wyklowac sie narybek. Postaram sie zamiescic jakies zdjecia w miare mozliwosci. Mam nadzieje iz beda z tego rybki.
To znaczy napewno jest to Rozbora gdyz wczesniej umiescilem parke Rozbory w akwarium tarliskowym i byla zlozona ikra. Po zlozeniu ikry dorosle osobniki przenioslem spowrotem do akwarium. Po dwuch dniach zauwazylem iz w akwarium tarliskowym zaczyna wyklowac sie narybek. Postaram sie zamiescic jakies zdjecia w miare mozliwosci. Mam nadzieje iz beda z tego rybki.
Temat zamknięty

Skocz do: