24
Witam.
Nie chciałbym żebyście pomyśleli że ciągle na coś narzekam. A to na logo, a to na limit wersów w sygnaturze, a to znowu na wtyczkę.
Niestety znowu muszę to zrobić. Denerwuje mnie ta nowa wtyczka od FB. Zasłania ostatnie litery/wyrazy wersów. Czytając dłuższy tekst muszę ciągle jeździć do góry lub w dół, żeby odczytać końcówkę wersu.
Reklam na forum nie widzę, filtruje je AdMuncherem. Na tą wtyczkę to niestety nie działa, a mi do życia jest całkowicie zbędna. Czy można prosić o usunięcie?
Wiadomość o tym że AŚ jest na FB, można wysłać wszystkim użytkownikom na raz na PW...
29
Myślę, że lepiej zastosować inny rodzaj takiej. Mi to osobiście nie przeszkadza bo mam dużą rozdzielczość ale widywałem takie gdzie wystawał tylko mały guziczek z literą 'f' i nie powinno to aż tak przeszkadzać.
58
Kondziu - jaka masz rozdzielczość ekranu i jaka przeglądarka ?
Przecież ta wtyczka zasłania cokolwiek dopiero jak "wyjedzie", a standardowo jest schowana
24
No ja mam lapka z 2005 roku i najwyższą rozdzielczością jaką mogę ustawić jest 1024x768pix. Na nowym lapku tego problemu nie mam, ale praktycznie non-stop używam starego i kolorowo u mnie z tą wtyczką nie jest.
Mogę zapodać screen jak to u mnie wygląda. Ja wiem że ona ma 1cm szerokości jak jest schowana, ale mówię wam że przy dłuższych tekstach zasłania u mnie każdy ostatni wyraz w wersie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2011, 20:24 {2} przez
Kondziu360.)
58
od 1280 już nic nie zasłania ...
wtyczka będzie jeszcze lekko przerobiona, tak żeby z boku było widać tylko niebieski prostokąt (w tej chwili widać też dużo białego pola poniżej) i będzie trochę mniejsza.
Ale tak czy inaczej zostanie.
Są softy blokujące wyświetlanie sidebarów, w tym blokujące FB
24
No myślę że sam niebieski prostokąt nie będzie taki irytująucy.
Mówiąc softy masz na myśli add-ony do przeglądarek czy programy jak AdMuncher?
58
soft analogiczny do adblock, tylko że blokuje sidebary i widgety, nie znam szczegółów, ale jak poszukasz to z pewnością znajdziesz
2
(27.03.2011, 20:33)Kondziu360 napisał(a): No myślę że sam niebieski prostokąt nie będzie taki irytująucy.
Mówiąc softy masz na myśli add-ony do przeglądarek czy programy jak AdMuncher?
Jeśli masz Adblock to możesz to zablokować. Prawy przycisk myszki, blokuj obrazek, zaznacz najniższe i po kłopocie.
38
Też mnie irytuje ta wtyka.Korzystam z suwaka i niestety te ciągłe wyjeżdżanie doprowadza mnie do...Nie można by zrobic tego wysuwania na kliknięcie?