• 14 Głosów - 3.93 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l] Nowa aranżacja aleksandra84

(13.03.2011, 01:02)aleksandra84 napisał(a):  No mówisz i maszSmile Nad postemSmile

Wiem, wiem. Zauważyłem, jaki zbieg okoliczności.

Co do roślinek to rzeczywiste, dają rade. To jest efekt bimbrowni czy butli?

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

Glosia ładna zieloniutka Smile dobrze że mimo tak gwałtownych zmian Twoje piękne akwa nie ucierpiało , życzę szybkiego powrotu do klarowności Smile

Woda nie za ciekawa. Ale dobrze że ryby i rośliny na tym nie ucierpiały. Akwarium na prawdę wygląda teraz jak Motława ;p

[11l-Zbiera kurz na półce]
[25l-Czeka na nową aranżacje]
[112-ogólne]

Witam
Widzę że koleżanka zrobiła fajną zasłonę dymną z tej wody Tongue Widać co prawda co tam się znajduje i jak mniej więcej wygląda ale kurde nie wszystko heh. Ogólnie będzie na pewno fajny baniak Smile Ułożenie korzeni podobne jak u mnie, a co ja będę pisał więcej czekam na wyklarowanie się wody bo chciał bym to zobaczyć już bez tej zasłony dymnej jak to wszystko tam wygląda TongueTongue

375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )

30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html

No no akwarium super ale morze jakaś aktualizacja.Jestem bardzo ciekaw co się zmieniło no i czy woda się wyklarowała Smile ~~~~~~

(13.03.2011, 12:41)sardynka123 napisał(a):  morze
Chodzi Ci o Bałtyk?

Już na 'mętnych' zdjęciach widać, że będzie super Smile Skalarki zdrowo rosną?

Te co zostały to już takie konkretne wyrośnięte łobuzySmileSmileSmile Nie mogę się nadziwić, że jeszcze niedawno były ikrą na liściuSmile Ostatnio karmie je bardzo dobrym pokarmem czyli narybkiem gupika.... Nie dość że to zdrowe to jeszcze "dzieciaki" mają radochę jak wśród krzaków ganiająSmile
Sardynka, chętnie dam aktualizację, ale poprzednie zdjęcie jest z wczoraj więc możesz mi wierzyć na słowo że wiele się nie zmieniłoSmile
Taka sytuacja trwa już 2 tydzień i jedyne co mnie motywuje do zaniechania jakichkolwiek prób grzebania to rośliny, którym najwyraźniej taka zupka w niczym nie przeszkadza.... Jedynie chciałam kilka nowych roślin po tygodniu przyciąć żeby się zagęściły ale na razie nic nie widzę...
Greg3or no korzenie ułożyłam tak żeby je było widać a jeśli są podobnie do twojego ułożenia to tylko dlatego, że jesteś dla mnie jak AmanoSmileSmileSmile Wzoruję, się na twoim baniakuSmile

Czyli będziesz z tym zakwitem walczyła lampą UV? Ja kiedyś zaciemniłem całkowicie akwarium na 2-3 dni i przeszło ale Tobie rośliny wtedy zmarnieją.

Dlatego nie robię zaciemnienia.... STRACHSmile Jak tylko dostane lampę i ją uruchomię to zrobię fotorelację. Zrobię fotki co 2 godziny i zobaczymySmile A jak to nie pomoże to nie wiem....
Pewnie wrzucę kilka puszek po piwie i będę miała nasz polski biotopSmile

I co ? Doszła lampa?

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

Skocz do: