• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dyfuzor narurowy

Witam, dziś zrobiłem nowy dyfuzor narurowy tylko z małym szczegółem, na połączeniu węża co2 zastosowałem kostkę z brzozy, wcisnąłem ją do zestawu z kroplówki i do węża, tylko zastanawiam się czy nie warto wydłużyć wąż gdzie jest kostka brzozy

Ile wyniósł koszt takiego dyfuzora?

3 opaski 4.80 bo jedną miałem, 2 trójniki, bo jednego nie szło kupić 4.99, zestaw od kroplówki miałem na stanie, w sumie wyszło 9,79 tanizna heh

Ciekawiło mnie to bo sam kupiłem podobny dyfuzor za 21 zł. Ale za tyle to nie będę sobie pluć w brodę Tongue

(06.08.2010, 11:46)krzychu777 napisał(a):  Ciekawiło mnie to bo sam kupiłem podobny dyfuzor za 21 zł. Ale za tyle to nie będę sobie pluć w brodę Tongue

a wstawisz fotkę swojego dyfuzora, a powiedz mi krzychu777 czy wylatują ci bomble z wylotu filtra ? bo mi tak

No więc tak. Reaktora jeszcze nie mam zainstalowane. Restart będę robić prawdopodobnie wtorek lub środę(ofc fotorelacja Tongue) wtedy się wypowiem o nim. Ale mam też dyfuzor aquaartu(spiek) i myślę że gorzej na pewno nie będzie.

Ciekawi mnie po co ten drugi wężyk w środku?

Tam nie ma 2 węża, to ciemniejsze co się wydaje że jest w środku to cień jest Tongue

A jaka jest długość węża od połączenia co2 do trójnika?

Jeśli dobrze myśle o co chodzi to wtedy coś koło 15 cm

Skocz do: