07.11.2009, 11:25
wlasnie napisalam na poczatku ze obsade dobral mi kolo w sklepie i powiedzial ze taka jest dobra wiec nie jedz po mnie jak po burym psie od tego zdaje sie jest forum by pytania zadawac i oczywiscie zecze ci bys zdal prawko i znalazl wymarzona prace mechnaikna samochodowego,a skad mysl ze zlotym jest dobrze?maja apetyt ,ladny zdrowy wyglad lsniace przylegajace luski,radosne zachowanie bawia sie babelkami powietrza i kamykami,nie atakuja ryb,nie choruja,pletwy przejrzyste bez zadnych kropek strzepow,co by jeszcze podac co wzielam za dobre samopoczucie?to juz chyba wszystko,a pozatym co mam teraz zriobic? ryb nie przyjmie z powrotem facet w sklepie bo powie ze jestem niezdecydowana a do kibla ich przeciez nie wywale
kupilam dzis kilka roslin i wyjelam te plastiki zostawilam tylko kamienie dosadzilam takiej dlugiej trawy teraz tak ladnie faluje z pracdem jeszcze musze wsadzin korzen tylko nie bylo fajnych a facet na moje pretensje o zamieszaniu z rybami powiedzial ze on uwaza ze jest dobrze
dobra,dalam ogloszenie i oddalam welony zabral je goscd co ma zimnowodne zostaly mi 2 gurami,dwa ramirezy,samiec bojownik,glonojad syjamski,sum kirysek i jedna molinezja co z tego moge wykombinowac?podobaja mi sie te gurami i ramirezy...hej Olek jestes tam?

kupilam dzis kilka roslin i wyjelam te plastiki zostawilam tylko kamienie dosadzilam takiej dlugiej trawy teraz tak ladnie faluje z pracdem jeszcze musze wsadzin korzen tylko nie bylo fajnych a facet na moje pretensje o zamieszaniu z rybami powiedzial ze on uwaza ze jest dobrze

dobra,dalam ogloszenie i oddalam welony zabral je goscd co ma zimnowodne zostaly mi 2 gurami,dwa ramirezy,samiec bojownik,glonojad syjamski,sum kirysek i jedna molinezja co z tego moge wykombinowac?podobaja mi sie te gurami i ramirezy...hej Olek jestes tam?