27.05.2009, 20:04
a takie pytanie do obsady. Gdyby było np 10 razbor, Kakadu 1+2, i co jeszcze do tego można dorzucić ciekawego?? Np prętniki karłowate? Myślałem też o otoskach zamiast mojego glonojada. A co do roślin to pracuję nad tym ;] Dzisiaj zaopatrzyłem się w czarodziejskie kulki pod korzenie. chciałem podkład dla roślin, ale nie było- co się odwlecze to nie ciecze ;]
Po dłuższym czasie maął aktualizacja. W połowie drogi do tego czego oczekuję. Mam jużświetny korzeń, tylko muszę go obrobić- co jest bardzo pochłaniające. Póki co akwarium prezentuje się jak na zdjęciach. Rośliny odbijają powoli po okresie bezpokrywia ;P

Aktualna obsada to, Labeo Zielony, 2 kiryski Lamparcie- docelowo ma być ich 5. Otosek- docelowo 3, 5 neonków red- docelowo 10 takowych. Zbrojnik niebieski, planuję zakup bojownika. Póki co rezyduje jeszcze samica Kakadu i jeden młody kakadu, ale ich docelowo się pozbędę.
Po dłuższym czasie maął aktualizacja. W połowie drogi do tego czego oczekuję. Mam jużświetny korzeń, tylko muszę go obrobić- co jest bardzo pochłaniające. Póki co akwarium prezentuje się jak na zdjęciach. Rośliny odbijają powoli po okresie bezpokrywia ;P

Aktualna obsada to, Labeo Zielony, 2 kiryski Lamparcie- docelowo ma być ich 5. Otosek- docelowo 3, 5 neonków red- docelowo 10 takowych. Zbrojnik niebieski, planuję zakup bojownika. Póki co rezyduje jeszcze samica Kakadu i jeden młody kakadu, ale ich docelowo się pozbędę.

tylko dalabym ciemniejsze dno i przelozyla termometr

W środku jest dużo fajnych komór, ale pozostawiam je dla rybek, nie na kamienie. Ten kawałek drewna spełnia rolę rafy koralowej słodkowodnej;P