Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KONKURS ZGADYWANEK VIII EDYCJI

BlackHawk88 napisał(a):hah, wiedziałem Brzankę RóżowąSmile ale brzankę sumatrzańską pomyliłem z Skalarem XD Czyli 1,2,2,1 całkiem dobrzeBig Grin
Nie wystartowałem kolejny raz, a bardzo żałuję tym razem Wink Może następnym razem.
Szkoda, że jest mało uczestników, bo wciąż twierdzę, że taki konkurs jest bardzo ciekawy i pozwala się sprawdzić. Powinien oczywiście znaleźć się w innym katalogu a nie w "Uwagi do forum".
Do następnego konkursu
Pierrot

ale wstyd Smile takie głupie błędy, myślałem nad molinezją w ostatnim ale ten biały zmylił brzanka to samo a księżniczka to myślałem, że jest bardziej różowa,.

ja nie mam problemu z liczeniem Miejsca (3,3,3,3)

Kurcze... Wiedziałam wszystkie oprócz księżniczki.... Shy Nie wysyłałam bo nie chciałam zapeszyć... nawet pewna nie byłam a tu zong... Shy

ale wstyd Big Grin nie wiedzieć brzanki różowej Smile

To już V edycja,piąty tydzień naszej zabawy-Zapraszamy!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dla lepszego zapewnienia sobie wysokiej pozycji,proszę wysyłać dwuczłonowe(mile widziane łacińskie)nazwy.Klucz odpowiedzi kierujemy do mnie na pw.Bardzo Prosiłbym też o stosowną nazwę tematu pw(dostaję ich dość sporo Wink "Konkurs 5" lub "Konkurs V"
Powodzenia!

Lista zwycięzców:

1. Trzciniak

2. bercia289

3. justfilied233

4. VEGEtacja

5. Pierrot

6. Mao106

7. BlackHAwk88

8. Seo

9. krolik

Bardzo dziękuję za dobrą frekwencję.
Prawidłowy klucz odpowiedzi:
1.Razbora galaxy
2.Gupik pawie oczko
3.Neon czerwony
4.Pielęgnica pawiooka
5.Neon Czarny
6.Tetra cesarska.

Pierwsze trzy miejsca to pełne prawidłowe odpowiedzi.
Konkurs był łatwy ale na pewno trochę trudności sprawiły do rozpoznania drobne rybki- nr 3,5,6.
Zapraszam do dalszej wspólnej zabawy.

Pozdrawiam. Smile

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

:O.........

Pozdrawiam
Rafał

A ja w ogóle nie widziałem że jest nowa seriaSad, wiedziałem to noTongue

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

prof.Animal napisał(a):A ja w ogóle nie widziałem że jest nowa seriaSad, wiedziałem to noTongue

Teraz to przesadziłeś.Już ponad miesiąc co każdy piątek się odbywa,przypomina to pierwsza strona w tym temacie no i moja wielgachna sygnatura która niejednego kole w oczy.......Smile

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

no wreszcie pierwszy raz wszystkie odgadłem bez patrzenia na jakiekolwiek strony pierwsze 4 odgadłem.

P.S 3 pierwsze miejsca poukładałes zależnie od czasu w jakim przysłalismy nazwy rybek czy tak po prostu jak leciało

te edycja była prosta Wink

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Temat zamknięty

Skocz do: